Η «Διάγνωση» παίζει ήδη με τη φοβερή και τρομερή γιατρό Λίσα Σάντερς να λύνει μυστηριώδεις παθήσεις στον αληθινό τον κόσμο.

Το «House, M.D.» λίγες συστάσεις χρειάζεται, παραμένοντας μια από τις πλέον ιδιαίτερες και πετυχημένες ιατρικές σειρές όλων των εποχών.

Μόνο που το Netflix έχει τον τρόπο του και φέρνει τώρα στους δέκτες μας τη γυναίκα που λειτούργησε ως έμπνευση για τον δρ Γκρέγκορι Χάους, την πραγματική διάνοια δηλαδή.

Η Σάντερς είναι μια παγκοσμίως γνωστή γιατρός από το Yale που ειδικεύεται σε δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις, αναλαμβάνοντας αυτά που κανείς δεν αγγίζει. Αυτά παρακολουθεί η «Διάγνωση», μια σειρά τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ που βασίζεται στη μακροχρόνια στήλη που διατηρούσε η γιατρός στους «New York Times».

Η Σάντερς είναι αντισυμβατική σε όλα της. Εκεί που οι γιατροί μας λένε δηλαδή να μην μπαίνουμε στο ίντερνετ για ιατρικές πληροφορίες, εκείνη είναι διατεθειμένη να ρωτήσει οποιονδήποτε με μια online σύνδεση στα χέρια του για τις πανδύσκολες περιπτώσεις που αντιμετωπίζει.

Ο κόσμος μπορεί να διαγνώσει το αδιανόητο, ισχυρίζεται, και γύρω από αυτή την κεντρική ιδέα στήνεται η «Διάγνωση». Κι αν το πράγμα μοιάζει τρελό, μόλις δεις τα 7 επεισόδια της σειράς καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που την κάνει ξεχωριστή. Αυτή και τους χιλιάδες ερασιτέχνες συμβούλους της!

Αν αγάπησες τον τηλεοπτικό Χιου Λόρι, θα ερωτευτείς την πραγματικότατη Λίσα Σάντερς, που είναι έτοιμη να κάνει το παν για να σώσει τους ασθενείς της. Η σειρά είναι μια πραγματική ανοιχτή επιστολή αγάπης στον πάσχοντα άνθρωπο και τον επαγγελματία που τον κουράρει, φτιαγμένη με την αίσθηση του καθήκοντος που μόνο οι πραγματικά μεγάλοι έχουν.

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours