Το Netflix προβαίνει σε σημαντικές ενημερώσεις στη βιβλιοθήκη περιεχομένου της κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης πανδημίας και ο Μάιος ήταν ένας υπέροχος μήνας μέχρι στιγμής γεμάτος με βαρύ χτύπημα όπως το District 9, ένα Unbreakable Kimmy Schmidt special και το απροσδόκητα δημοφιλές The Wrong Missy . Για να μην αναφέρουμε την άφιξη του Space Force (δείτε το υπέροχο νέο τρέιλερ παραπάνω) την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή είναι μια τάση που συνεχίζεται σήμερα, καθώς αυτή η τελευταία πτώση φαίνεται να προσθέτει πολλούς νέους τίτλους στη λίστα. Και παρόλο που καμία από αυτές δεν είναι μαζικές ταινίες blockbuster ή εκπομπές που καθορίζουν το είδος, είναι μια πολύ καλή συλλογή για μια πτώση στα μέσα του μήνα.

Αρχικά, ο Patton Oswalt: I Love Everything βλέπει έναν από τους αγαπημένους κωμικούς του κόσμου να αντιμετωπίζει τα πάντα από το πώς τα δημητριακά πρωινού γίνονται πιο σοβαρά καθώς γερνάτε σε βαθύτερες βουτιές στην αγάπη, την απώλεια και την ανατροφή των παιδιών. Εάν έχετε τη διάθεση για μερικά καλά γέλια, είναι δύσκολο να πάει στραβά με τη χαρούμενη στάση του Oswalt που συνδυάζεται με σκληρές αλήθειες και εμπειρία ζωής.

Εν τω μεταξύ, οι οπαδοί των ρομαντικών δράσεων θα βρουν μια νέα εκπομπή που θα αγαπήσουν σήμερα ως την πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής προσαρμογής των Sweet Magnolias στην υπηρεσία ροής. Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα Sherryl Woods με το ίδιο όνομα και ακολουθεί ένα τρίο γυναικών από τη Νότια Καρολίνα που ήταν φίλες από το γυμνάσιο. Πρωταγωνιστούν οι JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott και Heather Headley.

Για περισσότερα, ακολουθεί η πλήρης λίστα με όλα όσα πέφτει το Netflix στην πλατφόρμα σήμερα:

Movies:
Either Me Or My Auntie
Escaping Tel Aviv
Game Over
Karkar
Light in the Dark
My Sleeping Lover
Omar & Salma 2
Patton Oswalt: I Love Everything
Soul Surfer
Tarek’s Situation
The Beach Loafer
The End
Trumbo
Wadjda
Zaki Chan

TV Series:
Patriot Act with Hasan Minhaj (Volume 6)
Sweet Magnolias (Season 1)
The Big Flower Fight (Season 1)

Με τόσα πολλά να παρακολουθήσετε ήδη στο Netflix, η σημερινή πτώση θα διασφαλίσει περαιτέρω ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε κάτι για να απολαύσετε το υπόλοιπο αυτής της εβδομάδας. Αλλά σε περίπτωση που θέλετε περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ για να δείτε όλα όσα έχει προσθέσει το Netflix και σκοπεύει να προσθέσει όλο τον Μάιο. Και όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με όλα όσα έρχονται στις αγαπημένες σας πλατφόρμες ροής στο μέλλον.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours