Αυτή η σκηνή στο Κωνσταντίνου και Ελένης γυρίστηκε, αλλά δε προβλήθηκε ποτέ! Η άσχημη πτώση της Βλαχάκη σε βίντεο ντοκουμέντο από τον ΑΝΤ1!

Τα γυρίσματα του «Κωνσταντίνου & Ελένης» μπορεί να ήταν εξαντλητικά από άποψη ωραρίων, χάρισαν, όμως, στιγμές απίστευτου γέλιου τόσο στους ηθοποιούς όσο και στο συνεργείο.

Και δε μιλάμε, φυσικά, για όλες εκείνες τις ατάκες που έφτασαν τελικά σε εμάς, μα για τις άγνωστες παρασκηνιακές ιστορίες που τόσο η Ελένη Ράντου όσο και ο Χάρης Ρώμας μας έχουν αποκαλύψει όλα αυτά τα χρόνια.

Αρκετές εξ’ αυτών είδαμε τελικά σε ένα έξτρα επεισόδιο μετά το φινάλε της σειράς, στο οποίο οι πρωταγωνιστές μίλησαν για τα γυρίσματα και όλοι εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα backstage και κάποιες από της σκηνές που δεν μπορούσαν να γυριστούν λόγω… γέλιου.

Μία από αυτές αποδείχτηκε επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα της Ελένης Ράντου, η οποία κατέληξε στο έδαφος, όταν ο τηλεοπτικός Νικόλας -κατά κόσμον Στέργιος Νένες- «ξεχάστηκε» και έπαψε να την κρατά την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Μεταφερόμαστε στο επεισόδιο «Viva Mexico» στη σκηνή που η Ελένη Βλαχάκη υποδύεται την τυφλή Ελενάλντα και ο αγαπημένος της Χοσέ την κρατά λιπόθυμη στην αγκαλιά του.

Τι συνέβη όταν ο Στέργιος αφαιρέθηκε και συνέχισε τη σκηνή, παύοντας να κρατά τη Ράντου;

Το μόνο σίγουρο; Μετά από αυτό δεν θα ξαναδούμε ποτέ τη συγκεκριμένη σκηνή στην τηλεόραση με τον ίδιο τρόπο…

Έχετε δει και το άδειασμα του Ρώμα στην Ράντου;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η προκλητική σκηνή που δεν έδειξε ποτέ ξανά ο ΑΝΤ1! Ελένη και Πέγκυ είχαν δώσει «καυτό» φιλί στο στόμα! (βίντεο)

Στη σειρά του ΑΝΤ1 Κωνσταντίνου και Ελένης υπάρχει μία προκλητική σκηνή που πλέον έχει κοπεί από τις επαναλήψεις των επεισοδίων και αφορά το «καυτό» φιλί στο στόμα ανάμεσα στην Ελένη και στην Πέγκυ!

Το θυμάστε;

Το Κωνσταντίνου και Ελένης το έχουμε δει άπειρες φορές σε επαναλήψεις από τον ΑΝΤ1, όμως το σίριαλ δεν το βαριέσαι με τίποτα.

Ωστόσο κάποιες σκηνές έχουν «κοπέι», προκειμένου το σίριαλ να μπορεί να παίζει τις μεσημεριανές ώρες, ενώ τα δεδομένα στο ΕΣΡ έχουν αλλάξει από το μακρινό 1998, όταν και πρωτοέπαιξε η σειρά.

Μία από τις «απαγορευμένες» σκηνές είναι και το φιλί στο στόμα που είχε δώσει η Ελένη με την Πέγκυ!

Δείτε το!

Πηγή:youweekly.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours