Tελικός Champions League: Επεισόδια μεταξύ Άγγλων οπαδών

Άγγλοι φίλαθλοι που κατέβηκαν στην Πόρτο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ενεπλάκησαν σε βίαιες συγκρούσεις το βράδυ της Πέμπτης.

Βίντεο δείχνει αρκετές διαφορετικές αψιμαχίες δίπλα στον ποταμό Ντούρο και οι υποστηρικτές λέγεται ότι έχουν κλειδώσει τα κέρατα με την τοπική αστυνομία μετά το κλείσιμο των μπαρ στις 10.30 μ.μ.

Η τοπική τηλεόραση στο Πόρτο έδειξε πλάνα από διάφορα επεισόδια με οπαδούς της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι να καταφθάνουν εν όψει του τεράστιου αγώνα του Σαββάτου.

A number of fans were involved in clashes in Porto on Thursday night when the bars closed

Αρκετοί οπαδοί ενεπλάκησαν σε συγκρούσεις στο Πόρτο το βράδυ της Πέμπτης, όταν έκλεισαν τα μπαρ

Chelsea and Manchester City supporters are alleged to have violently clashed with police

Chelsea and Manchester City supporters are alleged to have violently clashed with police

Οι οπαδοί της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι φέρονται να έχουν συγκρουστεί βίαια με την αστυνομία

Ένα κλιπ έδειχνε μια χαοτική σκηνή με αρκετούς ανθρώπους να τρέχουν σε ένα δρόμο, κέρατα να χτυπούν, σφυρίχτρες και φωνές να διαταράσσουν τη νύχτα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οπαδοί της Τσέλσι και της Σίτι συγκρούστηκαν με την αστυνομία του Πόρτο και μεταξύ τους σε διαπληκτισμούς που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυξημένη ασφάλεια στους δρόμους.

Οι τελευταίες βιαιοπραγίες ακολουθούν παρόμοια συγκλονιστικά επεισόδια το βράδυ της Τετάρτης. Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σίτι συγκρούστηκαν βίαια και χρειάστηκε να διαλυθούν από τη στρατιωτική αστυνομία που κρατούσε γκλομπ.

Οι οπαδοί της Σίτι χάρηκαν ιδιαίτερα βλέποντας τη Γιουνάιτεντ να χάνει τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στα πέναλτι το βράδυ της Τετάρτης.

Η χαρά τους σε ένα θέρετρο albufeira έτριψε αλάτι στις πληγές για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ και τα προβλήματα ξέσπασαν στο δημοφιλές μπαρ της περιοχής Oura, σύμφωνα με την πορτογαλική έξοδο Expresso.

Footage shown on local television showed fans running around in skirmishes as darkness fell

Ένα άτομο εθεάθη ξαπλωμένο στο έδαφος και τα αυτοκίνητα χτυπούσαν τα κέρατά τους τη νύχτα.

Ο Νταβίντ ντε Γκάα της Γιουνάιτεντ έσωσε και ο αγγλικός σύλλογος ολοκλήρωσε τη σεζόν του με ένα κλαψούρισμα και χωρίς ασημικά.

Η Σίτι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τους γνωστούς εχθρούς της Πρέμιερ Λιγκ Τσέλσι στην αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ στο Estadio do Dragao το Σάββατο.

Συνολικά, 16.500 φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο γήπεδο, το 33 τοις εκατό των 50.000 χωρητικότητας, αλλά πολλοί περισσότεροι έχουν ταξιδέψει είτε με την ελπίδα να βρουν εισιτήριο είτε απλά για να βρίσκονται κοντά στη δράση ενώ βρίσκονται σε διακοπές.

Οι οπαδοί πρέπει να έχουν απόδειξη ενός αρνητικού τεστ PCR Covid για να εισέλθουν στον χώρο διεξαγωγής από τις 26 Μαΐου ή πλευρικού τεστ ροής από τις 28 Μαΐου.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και σήμερα στους δρόμους του Οπόρτο. Αυτή τη φορά οι οπαδοί των δύο ομάδων προκάλεσαν κομφούζιο για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να προκαλέσουν φθορές σε καταστήματα.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours