NBA: Οι παίκτες αποφάσισαν να συνεχιστούν τα Play Offs

Η σύσκεψη των παικτών του ΝΒΑ που έλαβε χώρα σήμερα (27/8) στο Ορλάντο, ολοκληρώθηκε με την απόφασή τους να είναι η ομαλή ολοκλήρωση της σεζόν.

Αν και οι πιέσεις που ασκήθηκαν από διάφορες ομάδες – θυμίζουμε την ιστορική κίνηση των Μπακς να μην αγωνιστούν κόντρα στους Μάτζικ χθες (26/8) – και προσωπικότητες όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ήταν έντονες τελικά η Ένωση Παικτών του ΝΒΑ αποφάσισε να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν κανονικά τα Play Οffs της φετινής σεζόν.

Η λογική πίσω από την απόφαση είναι ότι η “φούσκα” του Ορλάντο πρέπει να διατηρηθεί ώστε να να λειτουργήσει σαν πλατφόρμα διάδοσης μηνυμάτων κατά του ρατσισμού, της αστυνομικής βίας και των κοινωνικών ανισοτήτων.

Την ίδια στιγμή, πάντως τα προγραμματισμένα για την Πέμπτη (27/08) ματς (Γιούτα Τζαζ – Ντένβερ Νάγκετς, Τορόντο Ράπτορς – Μπόστον Σέλτικς και Ντάλας Μάβερικς – Λος Άντζελες Κλίπερς) αναβλήθηκαν και θα οριστούν σε νέα ημερομηνία.

Η αγωνιστική δράση θα επανεκκινήσει ξανά από την Παρασκευή (28/08) έχοντας την σύμφωνη γνώμη και της Λίγκας του ΝΒΑ, ενώ οι παίκτες στη συζήτησή τους έθεσαν επί τάπητος το θέμα εύρεσης νέων και πιο βελτιωμένων τρόπων ώστε να εκφράσουν τις απόψεις τους για το θέμα της κοινωνικής αδικίας στις ΗΠΑ.

Πηγή:newsit.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours