“Υπέγραψε” απόψε ο Γιαννούλης – Γι’ αυτό “έφαγε” τον Πασχαλάκη – “Πληρώνει” ο Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, το βράδυ της Τρίτης έκανε την έκπληξη και τρελαίνοντας όλη την Ευρώπη, πήρε την πρόκριση κόντρα στην Μπενφίκα των πολλών εκατομμυρίων με 2-0. Ο Αμπέλ Φερέιρα… έστησε πανέξυπνα την ομάδα του, εκμεταλλεύτηκε όλα τα όπλα του και κυρίως το μονό παιχνίδι, χτύπησε στην κόντρα τους Πορτογάλους και τους… έστειλε πίσω με άδεια χέρια.

MVP της βραδιάς ήταν χωρίς αντίρρηση ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος πραγματοποίησε μάλλον και μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις στην Τούμπα. Ήταν όμως εξαιρετικός και σίγουρα, εάν δεν έχει κλείσει ήδη τo deal, απόψε θα ανέβασε κι άλλο την τιμή πώλησής του.

Ο νεαρός μπακ όχι μόνο ήταν άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα και κυριάρχησε στην αριστερή πτέρυγα,  αλλά ήταν και ο δημιουργός και των δύο γκολ της ομάδας του, καθώς οι φάσεις ξεκίνησαν από δικές του εμπνεύσεις. Εμφάνιση top επίπεδο, η οποία σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους δεκάδες σκάουτερς που παρακολούθησαν το ματς. Βέβαια, όπως έχετε διαβάσει (και έχετε ακούσει αποκλειστικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog στον Alpha 9.89) η Αταλάντα έχει ήδη κάνει κρούση στον Δικέφαλο και έχει μιλήσει και με την πλευρά του παίκτη.

Ο ιταλικός σύλλογος προσφέρει έξι εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ικανοποιεί τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο η μεταγραφή θα γίνει με… τρίκ.  Δίνοντας τώρα ένα ποσό μέχρι 1,5 εκατ. ευρώ σαν ενοίκιο και αλλά 4,5 εκατ. σε 3 δόσεις μέσα σε ένα χρόνο αρχής γεννομένης απο τον Ιούλιο του 2021. Όλα αυτά τα διαβάσατε επίσης αποκλειστικά στο ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog!

Από εκεί και πέρα, εκτός του Γιαννούλη, που σίγουρα έκλεισε μεταγραφή απόψε, σπουδαίο ματς έκανε και ο Χρήστος Τζόλης που απέδειξε ότι είναι έτοιμος να σταθεί στο υψηλό επίπεδο. Ο μικρός βέβαια δεν είναι προς πώληση, σε αντίθεση με τον Τσούμπα Άκπομ, που είναι στη… βιτρίνα. Ο νεαρός άσος ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Μπενφίκα και σίγουρα το όνομα του θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στην ευρωπαϊκή πιάτσα.

Τέλος, δεν γίνεται να μην κάνουμε αναφορά και στους… Ζίβκοβιτς των Θεσσαλονικιών. Ο έμπειρος γκολκίπερ κράτησε μόνος του τον ΠΑΟΚ όποτε χρειάστηκε και απέδειξε γιατί έχει πάρει δικαίως τα γάντια του βασικού από τον Πασχαλάκη, ενώ ο νεοαποκτηθέντας εξτρέμ… πλήρωσε με το καλημέρα. Μπήκε αλλαγή και έδειξε αμέσως την κλάση του, με το γκολ που σημείωσε. Άξιζαν τα λεφτά για το χρυσό συμβόλαιο του!

Πηγή:sportdog.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours