Τα παιδιά του Michael Jordan σιωπούν για τη συζήτηση του «GOAT» μεταξύ LeBron και Jordan (vid)

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξής του με το «The Breakfast Club», τα εμβληματικά παιδιά του Chicago Bull, τα παιδιά του Michael Jordan, έσπασαν τη σιωπή τους σχετικά με τη συζήτηση για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος παίκτης μπάσκετ όλη την ώρα μεταξύ του πατέρα τους και του σούπερ σταρ του Λος Άντζελες Lakers, LeBron James.

Όπως ήδη γνωρίζετε, ο Michael Jordan έχει τρία παιδιά ονόματα Jeffrey, Marcus και Jasmine. Άνοιξαν τις σκέψεις τους για τη συζήτηση του «G.O.A.T» με τον πιο σεβαστό τρόπο κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μέσω της συνομιλίας μέσω βίντεο.
Ο Marcus είπε ότι και οι δύο ανήκουν σε διαφορετικές ηλικίες μπάσκετ και δεν μπορούν πραγματικά να συγκριθούν. Δήλωσε:

«Δεν μπορείς να τα συγκρίνεις γιατί οι εποχές είναι τόσο διαφορετικές, το παιχνίδι είναι τόσο διαφορετικό τώρα που ειλικρινά νιώθω ότι δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση, αλλά πάντα θα συμβεί».

Ο Τζέφρι συμφώνησε με τα σχόλια που έκανε ο αδελφός του και είπε:

«Ο Μάρκους μιλάει αρκετά για όλους μας. Και όπως είπε, απλά δεν μπορείτε να συγκρίνετε την εποχή. ”

Από την άλλη πλευρά, η Jasmine σκεφτόταν τις ίδιες σκέψεις με τα αδέρφια της, αλλά ήθελε επίσης να βάλει τον αστέρι LA Lakers Kobe Bryant σε αυτήν τη συζήτηση. Είπε:

«Δεν μπορείς να ξεχάσεις τον Κόμπε. Όπως έλα τώρα. Δεν μπορείτε απλώς να μεταβείτε κατευθείαν από τα ποπ μου στο LeBron και απλά να αγνοήσετε αυτόν τον άντρα. Μπορείς να αγαπήσεις τον Michael Jordan και ακόμα να αγαπάς τον LeBron James. ”

Παρακολουθήστε την πλήρη συνέντευξη και κάντε κλικ εδώ για την πηγή της δήλωσης.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours