Ο Τίτε εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την πρόκριση της Βραζιλίας εις βάρος της Αργεντινής στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, δίνοντας έμφαση στην πνευματική δύναμη που είχαν οι παικτες του.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε από την Αργεντινή στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα όμως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και έτσι δεν μπόρεσε μόνος του να νικήσει μία ολόκληρη ομάδα: την Βραζιλία.

Κάπως έτσι μπορεί να συνοψίσει κάποιος την κόντρα της “Σελεσάο” με την “αλμπισελέστε” τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τον Τίτε από την πλευρά του να αποθεώνει τον Μέσι για τις αρετές που έβγαλε στο χορτάρι αλλά ταυτόχρονα να στέκεται στη συνοχή της ομάδας του που της έδειξε το δρόμο για την πρόκριση.

“Μία μεγάλη ομάδα δουλεύει και με το μυαλό, το σώμα ανταποκρίνεται μόνο όταν οι παίκτες δείχνουν μεγάλη ψυχική δύναμη. Σήμερα απάντησαν καλά στην πίεση”, τόνισε ο τεχνικός της Βραζιλίας στη συνέντευξη Τύπου, και πρόσθεσε:

Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με εντυπωσιακές τεχνικές αρετές, ο Μέσι ήταν εξαιρετικός, εξωγήινος. Εμείς όμως τους κερδίσαμε με το μυαλό”.

Πηγή:sport24.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours