Σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ για τον διάδοχο του Λουτσέσκου

Η «βόμβα» της αποχώρησης του Ραζβάν Λουτσέσκου πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα από τον ΠΑΟΚ, καθώς σε δύο ημέρες η ομάδα αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η σύσκεψη και η λύση Γκαρσία.

Το ξαφνικό «διαζύγιο» μεταξύ ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου, με την Αλ Χιλάλ να καταβάλει τη ρήτρα των 2.000.000 ευρώ, έχει προκαλέσει αναταραχή στις τάξεις των Νταμπλούχων Ελλάδας, που δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία, αναζητούν τον διάδοχο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή», ήταν η μοναδική επίσημη τοποθέτηση των «ασπρόμαυρων» αναφορικά με την «επόμενη μέρα» και τα χρονικά περιθώρια μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αρχίζουν να πιέζουν ως προς το θέμα της αντικατάστασης του 50χρονου Ρουμάνου προπονητή, ενδεχομένως και άλλων αποχωρήσεων από το τεχνικό τιμ της ομάδας, με πρόσωπα και συνεργάτες της απόλυτης εμπιστοσύνης του Λουτσέσκου.

Το βασικό ζητούμενο για τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να ξεπεράσουν το σοκ και να ψάξουν, έστω και υπό καθεστώς πίεσης, για τη διάδοχο κατάσταση. Γι’ αυτό και άμεσα πραγματοποιείται σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για το θέμα του νέου προπονητή.

Στο μυαλό πολλών ήρθε αυτομάτως το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως προπονητής της Κ19 και για του χρόνου, γνωρίζει τα αποδυτήρια της Τούμπας και σε ουκ ολίγες περιπτώσεις αρκετές ομάδες επιλέγουν ως λύση (στο πρόσφατο παρελθόν ο Βλάνταν Ίβιτς από προπονητής της Κ19 έγινε μέσα σε μια μέρα προπονητής της πρώτης ομάδας) τον τεχνικό της δεύτερης ομάδας.

Πάντως, κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής αν ο Ιβάν Σαββίδης στραφεί, έστω και προσωρινά, προς τη λύση Γκαρσία ή θα επιλέξει μέσα από μια σύντομη εξερεύνηση της ελληνικής και ξένης αγοράς (Πορτογαλία, Ισπανία, Ρωσία κλπ.) καταλήξει σε κάποιον άλλον Έλληνα ή ξένο προπονητή.

Δεν είναι καθόλου μια εύκολη υπόθεση, το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Λουτσέσκου ανατρέπει όλον τον προγραμματισμό της ομάδας 40 ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή:gazzetta.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours