Σαντ Γκάσπαρντ WWE: Λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του, ο πρώην σταρ του WWE, Σαντ Γκάσπαρντ, βρέθηκε νεκρός σε παραλία του Λος Άντζελες, σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Σαντ Γκάσπαρντ WWE: Νεκρός εντοπίστηκε ο πρώην σταρ του WWE, Σαντ Γκάσπαρντ. Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών στην Αμερική ο παλαιστής βρέθηκε νεκρός σε ηλικία μόλις 39 ετών. Αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι ένα σώμα που ταιριάζει με την περιγραφή του ξεβράστηκε σε μια παραλία στο Λος Άντζελες. Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες έκανε την τραγική επιβεβαίωση την Τετάρτη και η οικογένειά του έχει ειδοποιηθεί.

Το σώμα ανακαλύφθηκε λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση του πρώην αστέρα του WWE, ενώ κολυμπούσε με τον γιο του στην παραλία Βένις στην Καλιφόρνια. Οι αναφορές έδειξαν ότι θυσιάστηκε για να σώσει τον γιο του, δίνοντας εντολή στους ναυαγοσώστες να σώσουν τον δέκαχρονο πριν από τον εαυτό του.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στην FOXLA την Τετάρτη: «Το άτομο που εθεάθη εδώ στην παραλία σήμερα το πρωί ήταν ένας άνδρας Αφροαμερικανός, περίπου 6’6» (1.98μ.) και πάνω από 240 λίβρες (109 κιλά). Ταιριάζει με την περιγραφή του χαμένου κολυμβητή που είχε χαθεί κατά τις προσπάθειες διάσωσης που κάναμε εδώ την Κυριακή το απόγευμα». Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Τμήμα του Λος Άντζελες, οι πυροσβέστες απάντησαν σε μια κλήση κοντά στον Πύργο Lifeguard 26 στην παραλία Venice περίπου στις 1.46 π.μ. την Τετάρτη, αφού ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία, ανέφερε το ABC7.

Η σορός -που ανακαλύφθηκε από αξιωματούχους του ιατροδικαστή στην περιοχή όπου ο Γκάσπαρντ βρισκόταν στη θάλασσα- εντοπίστηκε στην άμμο, ανάμεσα στην προβλήτα της παραλίας Venice και το αρχηγείο του ναυαγοσώστη, ανέφερε την Τετάρτη το πρωί ο αρχηγός του Αστυνομικού Τμήματος Λος Άντζελες, Τίτο Τάιλερ. Το σώμα του Γκάσπαρντ εντοπίστηκε για πρώτη φορά από έναν πολίτη που κάλεσε αστυνομικούς την Τετάρτη περίπου στις 01.30, ανέφερε η αστυνομία. Ο υπολοχαγός Τάιλερ είπε ότι δεν υπήρχαν ύποπτα σημάδια που παραπέμπουν σε έγκλημα, σύμφωνα με τον KDVR. Ο Γκάσπαρντ, 39 ετών, και ο γιος του, δέκα, ήταν με μια ομάδα κολυμβητών που πιάστηκαν σε ένα επικίνδυνο ρεύμα στη θάλασσα περίπου στις 4 μ.μ. την Κυριακή.

Ο Γκάσπαρντ ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με την επαγγελματική πάλη και την ηθοποιία, όντας περισσότερο γνωστός για το πέρασμά του από το WWE ως μέλος της tag team «Cryme Tyme», όπου αγωνιζόταν με το πραγματικό του όνομα.

Πηγή:pagenews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours