Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε την Κράσνονταρ με 2-1 μέσα στη Ρωσία και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ομίλους του Champions League.

Η Κράσνονταρ ήταν αυτή που άνοιξε πρώτη το σκορ στο παιχνίδι με τον Ούτκιν, στο 10ο λεπτό. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι στην αμέσως επόμενη φάση… πάγωσαν το γήπεδο, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Ελ Αραμπί, μετά από ασίστ του Βαλμπουενά. Ο Ολυμπιακός γύρισε… τούμπα το παιχνίδι στο 47ο λεπτό, με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Σημειώνεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές (Σεμέδο, Ελ Αραμπί).

Το επιβλητικό 4-0 του πρώτου αγώνα, έδινε εξαρχής τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League. Το συγκρότημα όμως του Πέδρο Μαρτίνς δεν αρκέστηκε στο αποτέλεσμα του «Γ. Καραϊσκάκης» και αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πήρε τη νίκη και στη ρεβάνς της Ρωσίας με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11′ με τον Ούτκιν να εκμεταλλεύεται αδράνεια στο κέντρο της άμυνας των «ερυθρολεύκων» αλλά με τη σέντρα ο Βαλμπουενά βρήκε τον Ελ Αραμπί, ο οποίος έστειλε από κοντά τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47′, πάλι ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί αξιοποίησε γύρισμα του Γάλλου άσου και έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 2-1.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μαρτίνς έχασαν σωρεία ευκαιριών για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους από τη ρωσική ομάδα.

Η κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (29/08).

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours