«Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε» (pic)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί παρελθόν από τη Μπαρτελόνα, έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου των «Μπλαουγκράνα» και απομένει πλέον μόνο η ανακοίνωση, όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα.

Τέλος εποχής για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να αποχαιρετάει τους Καταλανούς, έπειτα από 2,5 χρόνια συνεργασίας.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση να προχωρήσει στην αποδέσμευση του 55χρονου τεχνικού, ενώ τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση.
Ο Βάσκος μάλιστα φημολογείται ότι έχει πακετάρει ήδη τα πράγματά του, ενώ αύριο όπως ενημερώνει η διοίκηση η προπόνηση της ομάδας θα είναι κλειστή, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, με τον Βαλβέρδε να αποχαιρετά τους ποδοσφαιριστές του.

Το απόγευμα μάλιστα ίσως ανακοινωθεί και ο αντικαταστάτης του, με τις ισπανικές πηγές να σημειώνουν ότι βασικοί υποψήφιοι  είναι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο και ο Κίκε Σετιέν, καθώς ο Τσάβι απάντησε αρνητικά στην πρόταση.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα ημιτελικά του ισπανικού Super Cup, αλλά οι προβληματισμοί αφορούσαν κυρίως τις εμφανίσεις της ομάδας.

Πηγή:to10.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours