Ένας 74χρονος παράγοντας κολύμβησης και ιδρυτικό στέλεχος κολυμβητικού ομίλου της Αττικής συνελήφθη και έχει προφυλακιστεί μετά την καταγγελία δυο 17χρονων (σήμερα) κοριτσιών πως πριν από χρόνια τις κακοποιούσε σεξουαλικά! Και πορνογραφικό υλικό στην κατοχή του.

Το κουβάρι της φρίκης που έζησαν οι δυο αθλήτριες κολύμβησης άρχισε να ξετυλίγεται την προηγούμενη εβδομάδα και κορυφώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ο 74χρονος (που ήταν και στην οργάνωση των προπονήσεων του ομίλου) συνελήφθη από τα στελέχη της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Τα δυο νεαρά κορίτσια κατήγγειλαν ότι όταν ήταν 10 ετών, ο άνθρωπος αυτός τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Και δεν έγινε μια φορά. Επί δυο χρόνια, από το 2013 έως το 2015, ανέφεραν, ο παράγοντας αυτός τις ανάγκαζε σε αρρωστημένες πράξεις.
Μετά τη νέα σοκαριστική καταγγελία, οι αστυνομικοί του Ανηλίκων έβγαλαν ένταλμα και αφού έκαναν έφοδο στο σπίτι του και κατάσχεσαν και πορνογραφικό υλικό, τον συνέλαβαν.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού και το Σάββατο ο ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Πηγή: newsit.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours