Ο προπονητής του στίβου έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από καρκίνο

Eφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, χτυπημένος από καρκίνο σε ηλικία μόλις 41 ετών o προπονητής Πέτρος Ακριβάκης. Από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή συνεργάστηκε με τον ΣΕΓΑΣ, ενώ ως τεχνικός συμμετείχε σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες με την Σάββα Λίκα με την οποία κατάφεραν να σημειώσουν πολλές επιτυχίες.

Στη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα των ρίψεων, όπως ο Σπύρος Λεμπέσης, η Βαγγελιώ Σοφάνη, ο Μιχάλης Σταματόγιαννης, ο Ανδρέας Αναστασόπουλος, η Μάγδα Κομότογλου, ενώ αυτή την εποχή γύμναζε μεταξύ άλλων την ακοντίστρια Αφροδίτη Μανιού και τον δισκοβόλο Μιχάλη Καρτσίνη.

Γιος ενός εκ των κορυφαίων προπονητών ρίψεων, που πέρασαν από τη χώρα, του Νίκου Ακριβάκη, δεν θα μπορούσε να μην είχε ασχοληθεί με τη δισκοβολία, αγώνισμα στο οποίο διακρίθηκε σε νεαρή ηλικία, με συμμετοχές στην εθνική ομάδα.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ σε ανακοίνωσή του εκφράζει την βαθιά θλίψη για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Πηγή:protothema.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours