Πρωταθλητής για 29η φορά στην ιστορία του στέφθηκε ο Ολυμπιακός!

Με σαρωτική εμφάνιση και παλικαρίσια ανατροπή σε δύο σετ επιβλήθηκε 3-0 του ΠΑΟΚ και καθάρισε τη σειρά των τελικών της Vοlleyleague.

Πρωταθλητής για δεύτερη σερί χρονιά και 29η στην ιστορία του στέφθηκε ο Ολυμπιακός.

Με επίδειξη δύναμης στο κλειστό του Ρέντη, οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν 3-0 σετ του ΠΑΟΚ στο τρίτο ματς της σειράς των τελικών της Volleyleague Ανδρών και κατέκτησαν τον τίτλο.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ με ανατροπή, αφού ο ΠΑΟΚ είχα πάρει και στα δύο προβάδισμα (από 17-20 και 15-20 αντίστοιχα).

Κορυφαίος για τους πρωταθλητές ήταν ο Σμιτ, που πέτυχε 20 πόντους με τέσσερις άσους και ένα μπλοκ, ενώ από 13 πέτυχαν οι Κλάπβαϊκ και Ραουβέρντινκ. Για τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Κλάπβαϊκ που είχε 20 με πέντε άσους και ακολούθησαν Μουαγκουτουτία και Σαφράνοβιτς με 10.

Τα σετ: 26-24, 25-23, 25-23

Ο Γκάβιν Σμιτ στάθηκε στο… μαχητικό πνεύμα που έδειξε ο Ολυμπιακός και το οποίο τον οδήγησε στην νίκη-τίτλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο Ρέντη.

Τίτλος ο οποίος ήρθε, σύμφωνα με τον Γκάβιν Σμιτ, χάρη στο μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν οι «ερυθρόλευκοι».

«Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο ήμασταν δυνατοί, παίξαμε με πάθος, όλα τα παιδιά ήταν μαχητές. Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του τίτλου», ανέφερε ο Καναδός διαγώνιος.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours