Την πραγματική κατάσταση του Μαίκλ Σουμάχερ μετά το ατύχημα, προσπαθεί να κρύψει η σύζυγος του, όπως υποστηρίζει ο πρώην μάνατζερ του θρύλου της Φόρμουλα 1.

Μάικλ Σουμάχερ: Μυστική παραμένει η κατάσταση της υγείας του

Ειδικότερα, μετά το τραγικό ατύχημα το 2013, όταν έκανε σκι, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ παραμένουν ένα μεγάλο μυστήριο.

Ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ κατηγορεί τη σύζυγό του, Κορίνα, ότι προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Μάικλ Σουμάχερ: Στο κενό οι προσπάθειες του πρώην μάνατζερ του να το επισκεφθεί

Συγκεκριμένα, ο Βίλι Βέμπερ, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα TZ τον προηγούμενο μήνα, υπογράμμισε ότι οι φανς του Σουμάχερ πρέπει να ενημερώνονται καλύτερα, ενώ αποκάλυψε πως όλες οι προσπάθειες που έχει κάνει για να τον επισκεφθεί έχουν απορριφθεί από την οικογένεια.

Μάλιστα, μιλώντας σε ένα Γερμανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, επεσήμανε πως αυτό γίνεται επειδή η σύζυγος του Σουμάχερ φοβάται ότι η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια.

«Ξέρω ότι έχει χτυπήσει άσχημα, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω ποια είναι η πρόοδος του», σημείωσε στο «The Michael Schumacher Tale» του RTL. «Θα ήθελα να μάθω πώς είναι, να του πιάσω το χέρι και να του χαϊδέψω το πρόσωπο. Αλλά η Κορίνα απορρίπτει κάθε επαφή. Φοβάται ίσως ότι θα δω αμέσως τι συμβαίνει και θα το αποκαλύψω δημόσια», συμπλήρωσε ο Βέμπερ.

Μάικλ Σουμάχερ: Ο πρώην μάνατζερ του πιστεύει στην ανάκαμψή του

«Πιστεύω ακράδαντα στην ανάκαμψη του Σουμάχερ, επειδή ξέρω ότι είναι μαχητής. Προσεύχομαι γι ‘αυτόν και είμαι πεπεισμένος ότι θα τον δούμε και πάλι», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό, η Κορίνα Σουμάχερ και η κόρη τους Τζίνα Μαρία παραχώρησαν συνέντευξη και μίλησαν για αρκετές προσωπικές στιγμές της οικογένειας, όπως η αγάπη της κόρης τους για την ιππασία, αλλά δεν αναφέρθηκαν στην υγεία του.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα μία σειρά δημοσιευμάτων ανέφεραν πως ο Σουμάχερ βρισκόταν σε κλινική στο Παρίσι προκειμένου να κάνει για σειρά επαναστατικών θεραπειών.

Πηγή:thetimes.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours