Ολυμπιακός: Με Ομόνοια στα playoffs του Champions League

Η Ομόνοια νίκησε 4-2 στα πέναλτι τον Ερυθρό Αστέρα (1-1 η κανονική διάρκεια) και πλέον θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στα playoffs του Champions League.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας, Ολυμπιακός βρίσκεται μόλις δύο παιχνίδια μακριά από τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League και θα βρει στον δρόμο του την Ομόνοια, η οποία απέκλεισε στην Κύπρο στα πέναλτι τον Ερυθρό Αστέρα με 4-2 (1-1 κανονική διάρκεια).

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου οι πρωταθλητές Σερβίας έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Μάρκο Ίβανιτς από σέντρα του πρώην ερυθρόλευκου Μοχάμεντ Μπεν…

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι και πάλι ήταν καλύτερη με τον Ομόνοια όμως να απειλεί με τον Μπότεακ στο 67΄και τον Μπόργιαν να αντιδρά εντυπωσιακά, ενώ στο 75′ ο Χούμποτσαν έδωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή το σουτ του Μπεν για να οδηγηθεί το ματς στην παράταση…

Εκεί η κούραση ήταν φανερή και στις δύο ομάδες με τον Αστέρα στο 112΄να αγγίζει το γκολ, αλλά ο Φαλτσινέλι σημάδεψε το δοκάρι κι έτσι φτάσαμε στα πέναλτι όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Φαμπιάνο.

Ο τερματοφύλακας των Κύπριων απέκρουσε το τρίτο και τέταρτο πέναλτι του Ερυθρού Αστέρα από Φαλτσινέλι και Ντέγκενεκ, οι συμπαίκτες του ευστόχησαν σε όκαι η Ομόνοια με σκορ 4-2 (5-3 συνολικά) πήρε την τεράστια πρόκριση.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (90’+3′ Κουσουλος), Λέτσιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Γκόμεθ, Βίτορ, Παπουλής (98′ Λοΐζου), Τιάγκο (118′ Ασάνε), Μποτεάκ, Κακουλής (65′ Σένε).

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Ίβανιτς (81′ Γιόβαντσιτς), Ντέγκενεκ, Κάνγκα, Κάταϊ (101′ Γκάβριτς), Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς (106′ Γκάγιτς), Μπεν, Σανόγκο, Γκόμπελιτς, Βουκάνοβιτς (89′ Φαλτσινέλι).

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

23 Σεπτεμβρίου

Ολυμπιακός – Ομόνοια (22.00)

29 Σεπτεμβρίου

Ομόνοια  – Ολυμπιακός (22.00)

Για τον ίδιο γύρο, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ, αλλά διαφορετικές ώρες.

Πάντως, ακόμα και αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από τα πλέι οφ, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League και θα παίζει σίγουρα μέχρι τον Δεκέμβρη.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours