Ναυάγιο στην πρώτη συνάντηση Μπαρτσελόνα – Μέσι: Διαφώνησαν σε όλα

Η Μπαρτσελόνα δεν διαπραγματεύεται την αποχώρησή του και θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο και ο Αργενινός επιμένει πως θέλει να φύγει

Δίχως αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού της πλευράς του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα για το ζήτημα της παραμονής ή μη του Αργεντινού σούπερ σταρ στον καταλανικό σύλλογο. Το απόγευμα της Τετάρτης (2/9) ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του Λιονέλ, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του κλαμπ, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Η συζήτηση διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και περιστράφηκε γύρω από το μείζον θέμα που έχει προκύψει με τον άσο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει δηλώσει με κάθε επισημότητα ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Οπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης δεν υπήρξε συμφωνία σε κανένα σημείο δεδομένου ότι η Μπαρτσελόνα διεμήνυσε πως δεν διαπραγματεύεται την πώληση και κατ’ επέκταση την αποχώρηση του Μέσι από το Καμπ Νόου. Από την πλευρά του, όμως, και ο Χόρχε Μέσι ξεκαθάρισε πως η επιθυμία του ποδοσφαιριστή παραμένει αυτή που εκφράστηκε τόσο επίσημα όσο και ανεπίσημα: δηλαδή να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Και το… σκάκι συνεχίζεται μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, όπως γράφεται η Μπαρτσελόνα όχι μόνο δεν διαπραγματεύεται την πώληση του Μέσι, αλλά του πρότεινε και νέο συμβόλαιο καθώς επιθυμία (και) του προπονητή της ομάδας Ρόναλντ Κούμαν είναι να παραμείνει ο Αργεντινός στο ρόστερ, όχι μόνο φέτος αλλά μέχρι το τέλος της καριέρας του. Παράλληλα όμως επέμεινε και στο ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ καθώς η Μπαρτσελόνα παραμένει κάθετη στην άποψή της ότι ο Μέσι είχε δικαίωμα να ενημερώσει (βάσει συμβολαίου) πως επιθυμεί να αποχωρήσει μέχρι τις 10 Ιουνίου, κάτι που δεν συνέβη. Για το λόγο αυτό επεσήμανε ότι ο Μέσι οφείλει να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Μέσι υποστήριξαν ότι η σεζόν, λόγω κορονοϊού, ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια του Αυγούστου κι όχι τον Ιούνιο, άρα ο παίκτης έχει δικαίωμα μέχρι και δέκα ημέρες μετά τη λήξη της σεζόν να ενημερώσει το κλαμπ για τις προθέσεις του, όπως και έκανε μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν. Παράλληλα, ο πατέρας του Μέσι κατέστησε σαφές πως ο γιος δεν θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και πως ο σύλλογος στον οποίο έχει προσφέρει τα πάντα για μια ολόκληρη ζωή, οφείλει να σεβαστεί την επιθυμία του.

Την Μπαρτσελόνα, πλην του προέδρου, εκπροσώπησε ένας δικηγόρος του κλαμπ, ενώ εξ ονόματος του Μέσι, εκτός από τον πατέρα του, μίλησαν ο αδερφός του Ροντρίγκο αλλά και ένας δικηγόρος της οικογένειας που ειδικεύεται στο αθλητικό δίκαιο.

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours