Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο Ισπανός Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζεται για την τέταρτη θητεία του στην ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο Ισπανός κόουτς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Ενωσης και είναι εκείνος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Μάσιμο Καρέρα. Εξαρχής ο Σεβιγιάνος κόουτς αποτέλεσε την πρώτη επιλογή για τους «κιτρινόμαυρους» κι ετοιμάζεται για να πραγματοποιήσει την τέταρτη θητεία του στην ΑΕΚ, με την οποία έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο, τους τελευταίους του συλλόγου. Η συμφωνία με τον Χιμένεθ είναι για συμβόλαιο ενάμιση έτους.

Αξίζει να τονιστεί πως όπως συνέβη και με τον Καρέρα, με τον οποίο υπήρχε ρητή πρόβλεψη πως μέχρι τον Μάιο οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να λύσουν ο καθένας με δική του πρωτοβουλία το συμβόλαιο χωρίς οικονομικές διεκδικήσεις, έτσι και στην περίπτωση του Χιμένεθ, η ΑΕΚ έχει προσυμφωνήσει την αποζημίωση που θα πάρει ο Ισπανός προπονητής εφόσον μετά το καλοκαίρι δεν υπάρχει επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Κατά την τέταρτη παρουσία του Χιμένεθ στην ομάδα, θα τον συνοδεύσει ως βοηθός ο στενός συνεργάτης του Χεσούς Καλντερόν που είχε έρθει μαζί του και το 2010 και το 2017. Μαζί τους θα είναι και το ισχυρό όπλο στο τιμ του Χιμένεθ, που είναι ο γυμναστής Σέμπα Μπασκόν.

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours