Μπαρτσελόνα: Επίσημα παρελθόν ο Σετιέν

Ο Κίκε Σετιέν δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και επίσημα, αφού οι Καταλανοί έκαναν γνωστή τη λύση της συνεργασίας τους με ανακοίνωση.

Οι εξελίξεις τρέχουν στην Μπαρτσελόνα ύστερα από τον διασυρμό με 8-2 από την Μπάγερν στα προημιτελικά του Final-8 του Champions League. Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουζέπ Μαρία Μπαρομέου είχε αναφέρει ότι ο Κίκε Σετιέν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

Η είδηση επιβεβαίωθηκε με κάθε επισημότητα, αφού η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι λύνει την συνεργασία της με τον Σετιέν, όπως αποφάσισε τo διοικητικό συμβούλιο των Καταλανών. Μάλιστα προαναγγέλθηκαν και σοβαρές αλλαγές στην πρώτη ομάδα, αλλά και η ανακοίνωση του νέου προπονητή.

“Το Δ.Σ. συμφώνησε ότι ο Κίκε Σετιέν δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της πρώτης ομάδας. Είναι η πρώτη απόφαση σε ένα πλαίσιο αναδιάρθρωσης της ομάδας, η οποία θα γίνει με την συναίνεση της τεχνικής ηγεσίας και του νέου προπονητή, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες” αναφέρει η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.

Ο 61χρονος τεχνικός αποτέλεσε τον διάδοδο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει σε επιτυχίες τους μπλαουγκράνα. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα είναι σε συνεχή επαφή με τον Ρόναλντ Κούμαν ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σετιέν.

Πηγή:sport24.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours