Ο 23χρονος Ισπανός έχει χάσει τη σεζόν εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο και απ’ ότι φαίνεται αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει super προπόνηση στο FIFA20. Με τον κορωνοϊό να έχει σταματήσει κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, οι παίκτες αντικατέστησαν τα γήπεδα με τα Play Station και πήραν μέρος σε τουρνουά e-sports το οποίο διοργανώθηκε από τον επίσημο σχολιαστή, Ιμπάι Γιάνος, και προωθήθηκε από την La Liga.

Περισσότεροι από 170.000 είδαν τον Ασένσιο, που είχε την Ρεάλ να νικά των Αϊτόρ Ρουιμπάλ της Λεγανές στον τελικό με 4-2, στο κλείσιμο μιας διοργάνωσης στην οποία συμμετείχαν 18 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Σημειώνεται ότι οι Μπαρτσελόνα και Μαγιόρκα ήταν οι δύο που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν αφού έχουν χορηγό την Konami και το Pro Evolution Soccer, κύριο ανταγωνιστή του FIFA.

Το τουρνουά, το οποίο μεταδόθηκε από την ισπανική τηλεόραση, συγκέντρωσε κάτι περισσότερο από 140.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για την μάχη κόντρα στον κορωνοϊό. Marca και As είχαν Livestream για το event και φιλοξένησαν reports για το ματς.

Πηγή:sdna.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours