Κέρδισε 2-0 την Αταλάντα στο Olimpico και πανηγυρίζει το 7ο Coppa Italia της ιστορίας της

Με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς χρυσή αλλαγή και τον Κορέα να σκοράρει κι αυτός στο φινάλε, η Λάτσιο επικράτησε με 2-0 στο Olimpico και πανηγυρίζει το 7ο Coppa Italia της ιστορίας της!

Η εντυπωσιακή πορεία της Αταλάντα στο κύπελλο, η γενικότερη παρουσία της στη Serie A και η νίκη επί της Λάτσιο πριν λίγες εβδομάδες με 3-1 στη Ρώμη, είχαν δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Μπεργκαμάσκι ήταν έτοιμοι να γράψουν ιστορία κατακτώντας και μια κούπα. Η Λάτσιο, όμως, είναι πιο έμπειρη και βρήκε στο τελευταίο 10λεπτο δύο γκολ για να κάνει δικό της το κύπελλο, το 7ο της ιστορίας της και πρώτο μετά το… ξεχωριστό (λόγω Ρόμα) του 2013, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς που μπήκε ως αλλαγή στο 78′ και στιγμές μετά πανηγύριζε το γκολ που έκανε τη διαφορά, δίνοντας στους Λατσιάλι δόξα (κούπα) και ουσία (έξοδος στην Ευρώπη)…

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Μαντσίνι, Τζιμσίτι, Μασιέλο, Χάτεμπερ, Ντε Ρουν (85′ Πάσαλιτς), Φρόιλερ, Καστάν (85′ Γκόσενς), Γκόμες, Ιλιτσιτς, Ζάπατα (85′ Μπάροου).

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια, Λουίς Φελίπε, Ατσέρμπι, Μπάστος (36′ Ράντου), Μάρουσιτς, Παρόλο, Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο (78′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Λούλιτς, Κορέα, Ιμόμπιλε (66′ Καϊσέδο).

Πηγή: gazzetta.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours