Ο Γιώργος Δαρίβας, πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού, δήλωσε ότι ο Τάσος Μητρόπουλος δεν έχει θέση πλέον στον σύνδεσμο με τη συμπεριφορά του.

Επίσημη θέση για τα όσα συνέβησαν σε σχέση με τον Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού και τον Τάσο Μητρόπουλο, μετά την παρουσία του τελευταίου στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, πήρε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργο Δαρίβας εξηγώντας πως όποιος καταφέρεται κατά της ομάδας του Πειραιά δεν έχει θέση στην παρέα των Βετεράνων.

Αναλυτικά ο Γιώργος Δαρίβας ανέφερε:

«Έχοντας υπηρετήσει πιστά τον Ολυμπιακό από το 1945 σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας Θρύλος της δεκαετίας του ’50, κατακτώντας Πρωταθλήματα και Κύπελλα και σαν προπονητής στην εποχή του Νίκου Γουλανδρή, έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος των Βετεράνων του Ολυμπιακού επί 30 χρόνια από το 1989 έως και σήμερα και ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ.

Ο Τάσος Μητρόπουλος με τη συμπεριφορά του απέναντι στον Ολυμπιακό, με οδήγησε στην απόφαση ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ και ενημέρωσα για την ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Σύνδεσμος βετεράνων με το τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του και τους 670 αγώνες, έχει μεγάλη προσφορά βοηθώντας όπου υπάρχει ανάγκη. Να σημειωθεί όμως ότι ο κύριος Μητρόπουλος δεν συμμετείχε τα τελευταία χρόνια στις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας.

Τέλος, ενημερώνω τους φιλάθλους ότι ο Σύνδεσμος σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του (άνω των 35) είναι πάντα κοντά στον Ολυμπιακό και στην εκάστοτε Διοίκησή του και θα στηρίζει την ομάδα μας με κάθε τρόπο γιατί για εμάς ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής.

Γιώργος Δαρίβας

Πρόεδρος Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours