Ελεύθερος ο Σεμέδο!

Αθώωση για τον Ρούμπεν Σεμέδο από τη δικαιοσύνη καθώς αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους και με τη χαμηλότερη εγγύηση. «Είμαι αθώος», είπε βγαίνοντας από το δικαστήριο.

Τέλος η περιπέτεια στην οποία ενεπλάκη ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά τις σε βάρος του κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης της 17χρονης κοπέλας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ο Σεμέδο υποστήριζε από την πρώτη στιγμή την αθωότητά του και πριν από τη σημερινή απολογία του είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους την πεποίθησή του ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια σε βάρος του.

Μετά την απολογία του και την αποχώρησή του από τα δικαστήρια ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είπε απλά «είμαι αθώος» δείχνοντας τα χέρια του χωρίς χειροπέδες. Και πριν μπει στο γραφείο της ανακρίτριας είχε δηλώσει «μην ανησυχείτε, φίλοι μου, θα δείτε», όταν ρωτήθηκε για το αν είναι αθώος.

Σε δήλωσή της η εκ των δικηγόρων του Σεμέδο Μαριζάνα Κίκηρη, ανέφερε:
Υπεβλήθη εγγύηση 10.000 ευρώ. Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολέα μου, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρτύρων Ο ίδιος ισχυρίζεται την αθωότητα του. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα. Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προέκυπτε από πουθενά ο βιασμός».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σεμέδο αρνήθηκε στην απολογία του κάθε κατηγορία σε βάρος του και έκανε λόγο μόνο για συναινετική πράξη. Με μυστικότητα κατέθεσαν σήμερα τόσο η 17χρονη, όσο σύμφωνα με δικαστικές πηγές και η μητέρα της.

Πέραν των όσων ειπώθηκαν, σημαντικό ρόλο έπαιξε σε κάθε περίπτωση η ιατροδικαστική έκθεση στην οποία δεν υπήρχαν στοιχεία για βιασμό της 17χρονης.Όπως επίσης και το γεγονός ότι υπήρξαν αντιφάσεις στις καταθέσεις της 17χρονης κοπέλας και της φίλης της, οι οποίες μετά τα συμβάντα έμειναν για αρκετή ώρα στο σπίτι του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά Σεμέδο προσκόμισε και ένα μήνυμα σε λογαριασμό του παίκτη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο έγραφε «αν δε δώσεις 15.000 ευρώ θα πας φυλακή».

Ουσιαστικά πρόκειται για αθώωση του ποδοσφαιριστή, όπως υποστήριζε από την πρώτη στιγμή ο ίδιος και η συνήγορός του, ενώ την Παρασκευή θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 40χρονος Νιγηριανός καλλιτεχνικός μάνατζερ που κρατείται για την ίδια υπόθεση.

Πηγή:fosonline.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours