Διαδήλωση χιλιάδων οπαδών της Άρσεναλ κατά του ιδιοκτήτη Σταν Κρόνκι

Χιλιάδες φίλαθλοι της Άρσεναλ συγκεντρώθηκαν έξω από το “Έμιρεϊτς”, πριν από τον αγώνα κόντρα στην Έβερτον για την Premier League, φωνάζοντας συνθήματα και σηκώνοντας πανό κατά του Αμερικανού ιδιοκτήτη Σταν Κρόνκι.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το φιάσκο της European Super League, με τους “κανονιέρηδες” να ανήκουν στην ομάδα των 12 που επιχείρησε να δημιουργήσει τη νέα λίγκα. Μπορεί να έκαναν πίσω όπως όλες οι αγγλικές ομάδες και να ήταν ο μοναδικός σύλλογος που ζήτησε συγγνώμη απ’ τους φιλάθλους, όμως δεν κατεύνασε τα πνεύματα που είναι ήδη οξυμένα ύστερα από ακόμα μια πολύ άσχημη σεζόν σε αγωνιστικό επίπεδο, όπως σχεδόν όλες επί Κρόνκι.

Οι φίλαθλοι των Λονδρέζων κρέμασαν δεκάδες πανό έξω απ’ το γήπεδο με μηνύματα που ζητούσαν την απεμπλοκή του Αμερικανού παράγοντα απ’ την ομάδα και ζητούσαν “πίσω την Άρσενάλ μας”. Η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική και όταν σημειώθηκε ένας τραυματισμός φιλάθλου από πτώση, αμέσως κινητοποιήθηκαν όλοι για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και να διευκολυνθεί η διακομιδή στο νοσοκομείο.

Πηγή:iapopsi.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours