Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών επικρατώντας 11-9 της Βουλιαγμένης στον Λαιμό και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για 11η φορά στην ιστορία της.

Δεν έχει αντίπαλο! Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού βγήκε νικήτρια και στη δεύτερη κόντρα της με την Βουλιαγμένη στη φετινή σειρά των τελικών, καθώς μετά το 11-4 στον Πειραιά την Κυριακή επικράτησε την Τρίτη (7/7) με σκορ 11-9 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Αυτό ήταν το έβδομο σερί πρωτάθλημα για τις παίκτριες του Χάρη Παυλίδη και εντέκατο συνολικά στην ιστορία του τμήματος (ισοφάρισε την Βουλιαγμένη σε αριθμό πρωταθλημάτων), με τις ερυθρόλευκες να έχουν μάλιστα να επιδείξουν μόνο νικηφόρα αποτελέσματα τη φετινή σεζόν.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος του δεύτερου τελικού, η Βουλιαγμένη ήταν ανταγωνιστική μόνο μέχρι την αρχή του δευτέρου οκταλέπτου όπου και βρέθηκε να προηγείται με 3-2, με τη συνέχεια να βρίσκει τις παίκτριες του Ολυμπιακού να μετρούν επιμέρους σκορ 5-0 και να φτάνουν στο 7-3 στα μισά του τρίτου οκταλέπτου.Κάπου εκεί η υπόθεση νίκη και τίτλος έγειραν προς την πλάστιγγα των Πειραιωτών, με την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου να μειώνει σε 9-7 αλλά να μην καταφέρνει να πλησιάσει περισσότερο και το 11-9 υπέρ του Ολυμπιακού να σφραγίζει το φινάλε της φετινής σεζόν.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-4, 4-2Βουλιαγμένη (Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 1, Ρακιντζή 1, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 2, Νίνου, Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Καϊάφα, Μουστακαρία, Λαβί

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Δούλη, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σιούτη, Κρίστμας 1, Σταματοπούλου

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours