Απίστευτο: Αυτό το σπίτι του Τσιμίκα στην Ελλάδα – Τεράστια αλλαγή στη ζωή του

Ολυμπιακός: Το πρόσωπο του καλοκαιριού ήταν για το φετινό καλοκαίρι ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ συζητήθηκε σε όλη την Ευρώπη. Ο νεαρός μπακ… ξεπέρασε τα όρια του, πήγε σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη και ανέβηκε επίπεδο σε όλους τους τομείς. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά!
Ο Έλληνας άσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας και οι εβδομαδιαίες απολαβές του, θα ανέρχονται στις 55.000 ευρώ! Δηλαδή ο 24χρονος μπακ θα αμείβεται με περίπου 2.650.000 ευρώ τον χρόνο στην ομάδα του Κλοπ, βλέποντας έτσι να εκτοξεύεται ο μισθός του σε σχέση με αυτόν που λάμβανε στους Πειραιώτες.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, θα αλλάξει άμεσα και η ζωή του Κώστα. Δεν είναι λίγο από τη μία μέρα στην άλλη να βλέπεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς να φουσκώνουν. Ο «Τσίμι» θα χρειαστεί επίσης χρόνο να συνηθίσει τη ζωή στην Αγγλία και φυσικά το νέο του σπίτι, το οποίο σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που έμενε στην Ελλάδα.

Απίστευτο: Αυτό το σπίτι του Τσιμίκα στην Ελλάδα - Τεράστια αλλαγή στη ζωή του - Αποκλειστική ΦΩΤΟ

Δείτε στη φωτογραφία του sportdog που έμενε ο Τσιμίκας μέχρι να φύγει από τον Ολυμπιακό. Τώρα όμως έρχεται… απογείωση στο Λίβερπουλ!

Πηγή:sportdog.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours