Αν ήμουν 25 χρόνων η μεταγραφή μου θα έφτανε τα 300 εκατομμύρια ευρώ, δηλώνει ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται να μην συμφωνεί με τα ύψη στα οποία έχουν ανέβει οι μεταγραφές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και υπολογίζει πως αν ήταν σήμερα 25άρης η μεταγραφή του θα έφτανε και θα ξεπερνούσε τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ρονάλντο, προσθέτει μάλιστα, πως “κανείς άλλος δεν έχει τόσες διακρίσεις όσες εγώ”.

Όταν ο Πορτογάλος σούπερσταρ έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009, η Ρεάλ έδωσε το ποσό ρεκόρ [για τα δεδομένα της εποχής] των 97 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από την πλευρά της η Γιουβέντους είχε πληρώσει για να τον πάρει από τη 112 εκατομμύρια ευρώ. Στα 34 σήμερα ο Ρονάλντο, εμφανίζεται επιφυλακτικός απέναντι στις υπέρογκες μεταγραφές των νεώτερών  του ποδοσφαιριστών.

“Αμυντικοί και τερματοφύλακες κάνουν 70, 80 εκατομμύρια. Δεν συμφωνώ μ’ αυτό, αλλά έτσι είναι ο κόσμος που ζούμε. Έτσι είναι η αγορά, οφείλουμε να το σεβαστούμε” δήλωσε ο Ρονάλντο σε συνέντευξή του στο πορτογαλικό κανάλι TV1.

Ερωτηθείς πόσο θα άξιζε με τις σημερινές τιμές αν ήταν σήμερα 25άρης, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, είπε: “Αν ένας τερματοφύλακας κάνει 75 εκ. ευρώ, ένας παίκτης που έχει κάνει ότι έχω κάνει θα πρέπει να αξίζει τρεις ή τέσσερις φορές περισσότερο. Εύκολα. Αλλά δεν έχω καμιά τέτοια αυταπάτη”.

Παρεμπιπτόντως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στις 20 Αυγούστου, γιόρτασε την επέτειο των 16 χρόνων απ’ την πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική Πορτογαλίας και η UEFA του έκανε ένα βίντεο δώρο στο Twitter.

Με πληροφορίες από Russia Today,  Sportstar

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours