Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν ενώ υπογράμμισε ότι θέλει να επιστρέψουν στην ομάδα όλοι οι free agents! 

Μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους τελικούς του ΝΒΑ, ο Έλληνας σούπερ σταρ μίλησε για τελευταία φορά στους εκπροσώπους του Τύπου στο Μιλγουόκι και μεταξύ άλλων υπογράμμισε την πεποίθησή του να μην χαλάσει ο κορμός της ομάδας.

«Είχαμε μια τρομακτική ομάδα. Με παίκτες που δεν ήταν εγωιστές οι οποίοι έπαιξαν όπως ακριβώς έπρεπε. Θέλω να επιστρέψουν όλοι οι free agents στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Δεν θέλω να εμπλακώ στα θέμα του front office, απλά είπα στους συμπαίκτες μου αυτό που νιώθω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Ήταν μια καταπληκτική σεζόν για την ομάδα. Με πολλές υποψηφιότητες για ατομικά βραβεία, 60 νίκες, καλή πορεία στα playoffs. Πολλές ομάδες λένε ότι μπορούν να γίνουν καλύτερες, αλλά εμείς πραγματικά μπορούμε να γίνουμε καλύτερη! Ξεκινώντας από τον εαυτό μου! Θέλουμε όλοι οι κάτοικοι στο Μιλγουόκι να χαίρονται, να είναι ενθουσιασμένοι για κάτι. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε του χρόνου από εκεί που σταματήσαμε φέτος».

Όσο για το ενδεχόμενο να πάρει το βραβείο του MVP; «Είμαι χαρούμενος που είμαι ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ. Ελπίζω να πάρω το βραβείο. Αν όχι έχω πολλά χρόνια μπροστά μου να βοηθάω την ομάδα μου και να αποκτήσω ξανά την ευκαιρία να το κατακτήσω. Τώρα δεν το σκέφτομαι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν θα παίξουμε την Πέμπτη στους τελικούς του ΝΒΑ.»

Matt Velazquez

@Matt_Velazquez

Giannis: “A lot of teams say they can get better; we CAN get better.” Says that the exciting thing and that it starts with him.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Matt Velazquez

 

Matt Velazquez

@Matt_Velazquez

Giannis says he wants everybody—all the Bucks free agents—back. Said they had a “great freakin team” that was full of unselfish winners who played the right way. That said, he said he doesn’t want to get involved with front-office decisions. He’s told his teammates how he feels.

40 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πηγή:gazzetta.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours