Αντίθετος με την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στα play off του εφετινού πρωταθλήματος και να υποβιβαστεί στην Α2 εμφανίστηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Αντίθετος με την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στα play off του εφετινού πρωταθλήματος και να υποβιβαστεί στην Α2 εμφανίστηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έκανε λόγο για μια αυτοκτονική απόφαση από την πλευρά της διοίκησης των “ερυθρολεύκων”.

Χαρακτηριστικά, ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” τόνισε στην εφημερίδα “Live Sport”: “Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως πρόκειται για αυτοκτονική απόφαση. Σαν να πυροβολώ τα πόδια μου. Δεν βρίσκω λογική. Ούτε μπορεί να σε παρασύρουν οι οργανωμένοι σε κάτι τέτοιο. Πρέπει να ρωτήσεις το σύνολο των οπαδών. Οι δικοί μου φίλοι Ολυμπιακοί, 10 στους 10, είναι κατά αυτής της απόφασης. Θεωρώ πως αν ρωτήσεις τους οπαδούς του Ολυμπιακού, το 90% θα σου πει ότι η ομάδα πρέπει να μείνει. Γιατί χάνεις ή κερδίζεις μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορείς στο τέλος της σεζόν να απαιτείς από του άλλους 13 να αλλάξουν τους όρους του παιχνιδιού. Θα ήταν σεβαστή η άποψη του Ολυμπιακού αν έλεγε στην αρχή ότι με αυτούς τους όρους δεν κατεβαίνω. Υπέγραψε όμως την προκήρυξη και τώρα ζητά να αλλάξουν οι κανόνες. Αυτό δεν δείχνει σεβασμό, ούτε στη λίγκα, ούτε στις άλλες 13 ομάδες”.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours