Τρομερή εξέλιξη στην Ευρωλίγκα. Αλλάζουν τα δεδομένα. Ισχύει;

Ολος ο κόσμος ασχολείται με τον ιό. Κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα γίνονται χειρότερα και άπαντες ελπίζουν να σταματήσει γρήγορα αυτό το κακό. Το μπάσκετ παρακολουθεί κι αυτό τις εξελίξεις, μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο.

Επειδή όλα περνάνε, έτσι αργά ή γρήγορα θα περάσει και αυτό το κακό, το άθλημα με την πορτοκαλί μπάλα θα πάρει και πάλι την κανονική του μορφή. Εστω και αν θα έχει χαθεί αρκετός χρόνος, έστω και αν όταν θα ξαναρχίσει, τα οικονομικά δεδομένα δεν θα είναι πλέον τα ίδια, αλλά πολύ πιο χαμηλά.

Ο καιρός αυτός συνίσταται πάνω από όλα προσοχή στην υγεία όλων μας, αλλά και σκέψεις για το μέλλον. Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένας από εκείνους που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Είναι καριερίστας και θέλει να προοδεύει συνεχώς. Ετσι και γίνεται. Στην αρχή ήταν προπονητής ομάδων της ελληνικής Α2, μετά για 13 χρόνια βρέθηκε στο πλευρό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, για ένα χρόνο στη συνέχεια ήταν προπονητής στην τουρκική Μπάνβιτ και ως γνωστόν μέχρι και σήμερα είναι τεχνικός ηγέτης της ΤΣΣΚΑ, την οποία έχει οδηγήσει σε δύο Ευρωλίγκες.

Με λίγα λόγια στην Ευρώπη τα έχει κατακτήσει όλα σχεδόν, στα 50 του χρόνια. Επομένως μόνο το ΝΒΑ του μένει για να ολοκληρωθεί ως προπονητής. Το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου δηλαδή.

Προοπτική που θέλει να ακολουθήσει ο Ιτούδης και μάλιστα υπάρχει σύνδεση με την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο 50ρονος προπονητής έχει ήδη περάσει την πόρτα του ΝΒΑ, δουλεύοντας τα καλοκαίρια με τους Πίστονς και τους Σίξερς.

Ακόμη, βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, με αυτά που γίνονται στον κόσμο. Πάντως, θα είναι απίθανο να γίνει αυτό που ακούγεται. Να πάει, δηλαδή, στο ΝΒΑ ο Ιτούδης και να πάρει τη θέση του στην ΤΣΣΚΑ ο Ομπράντοβιτς. Όπως έχουμε αναφέρει, αν φύγει ο Ομπράντοβιτς από τη Φενέρ, το πιο πιθανό είναι να σταματήσει για ένα χρόνο.

Πηγή:sportdog.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours