Ολυμπιακός: Έφτασαν στην Αθήνα οι Μπάλντγουιν και Χαπ

Δύο από τις τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, ο Ουέιντ Μπόλντγουιν και ο Ίθαν Χαπ έφθασαν στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας (29/07) για να έχουν μια πρώτη επαφή με το νέο τους περιβάλλον.

Ουέιντ Μπόλντγουιν και Ίθαν Χαπ βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αύριο (30/07) θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή της από τον Ολυμπιακό.

Οι δύο Αμερικανοί έφθασαν μαζί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εμφανώς ευδιάθετοι και έτοιμοι για την εγκατάσταση στη χώρας ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Η άφιξη των Χαπ και Μπόλντγουιν

Οι δηλώσεις του Χαπ

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι την πρώτη μου χρονιά ως επαγγελματίας είμαι εδώ. Πέρασα τέσσερα χρόνια στο Ουισκόνσιν όπου έμαθα μπάσκετ εκεί και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό για να πετύχει τους στόχους του. Υπάρχουν λόγοι που διάλεξα τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον κόουτς Μπλατ και αισθάνθηκα αμέσως ότι αυτή είναι θα είναι η ομάδα μου.

Για το παιχνίδι του: Μπορώ να δημιουργήσω παιχνίδι γιατί μεγάλωσα ως γκαρντ γιατί έχω αυτήν τη δυνατότητα και γιατί μπορώ να λειτουργήσω με αυτό τον τρόπο από την θέση του σέντερ και να βοηθήσω εκεί».

Για το ευρωπαϊκό μπάσκετ:  «Έχω δει αρκετά βίντεο της ομάδας μου και το διαφορετικό που βλέπω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ότι παίζουν φυσικό μπάσκετ που πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις σου. Είδα και κάποια βίντεο με τον κόσμο του Ολυμπιακού και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνω το 110% των δυνάμεών μου σε κάθε παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του Μπόλντγουιν

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι κάπου που μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να προσπαθήσω σκληρά και να κερδίσω την Ευρωλίγκα. Μπορώ να φέρω αθλητικότητα στην ομάδα να είμαι ο πλέι μέικερ της και να είμαι ο ηγέτης της».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Είναι τιμή μου να είμαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη, έχω ακούσει μόνο σπουδαία λόγια γι αυτόν, είναι θρύλος και ανυπομονώ να παίξω δίπλα του».

Για τους στόχους του: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι οι στόχοι της ομάδας, θέλω να κερδίζω και αρνούμαι να χάνω. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε να έχουμε μια σπουδαία χρονιά».

Η άφιξη των Χαπ και Μπόλντγουιν

About Post Author

+ There are no comments

Add yours