«Λουκέτο» σε όλα η ΕΠΟ: Τέλος το Κύπελλο Ελλάδας και η Γ’ Εθνική!

Αναστολή αγωνιστικής δράσης στο Κύπελλο Ελλάδας και στη Γ’ Εθνική αποφάσισε η ΕΠΟ. Σταματούν και τα τοπικά πρωταθλήματα.

Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ του Onsports για το «λουκέτο» στη Γ’ Εθνική. Οι Ενώσεις ενημέρωθηκαν και επίσημα από την ιατρική επιτροπή της Ομοσπονδίας για την αναστολή τόσο στους ομίλους της κατηγορίας όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ακόμη σε αναστολή μπαίνουν οι αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδας και τα πρωταθλήματα στις γυναίκες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναστολή των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας, Πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής, καθώς και Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.

Επιπλέον: «Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή».

Πηγή:onsports.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours