Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου άσου του NBA λόγω συντριβής ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ.

Ο Kobe Bryant πέθανε σε μια συντριβή ελικοπτέρου στο Calabasas το πρωί της Κυριακής … Η TMZ Sports επιβεβαίωσε.

O Κόμπε ταξίδευε με τουλάχιστον 3 άλλους ανθρώπους στο ιδιωτικό του ελικόπτερο όταν κατέβηκε. Έγινε πυρκαγιά. Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκε, αλλά κανείς δεν επιβίωσε. 5 άτομα επιβεβαιώνονται νεκρά. Μας είπαν ότι η Βανέσα Μπράιαντ δεν ήταν ανάμεσα στους επιβάτες.

Η αιτία της σύγκρουσης βρίσκεται υπό διερεύνηση.

O Κόμπε χρησιμοποίησε ένα ελικόπτερο για να ταξιδέψει για πολλά χρόνια – χρονολογείται από τότε που έπαιζε για τους Λέικερς. Ήταν γνωστός για τη μετακίνηση από το Newport Beach, CA στο κέντρο STAPLES στο DTLA στον ελικόπτερο του Sikorsky S-76.

Η KB επιβιώνει από τη σύζυγό της Vanessa, και τις τέσσερις κόρες τους – Gianna, Natalia και Bianca και το νεογέννητο Capri τους.

O Kobe πρόσφατα έχει εντοπιστεί σε παιχνίδια NBA με την κόρη του Gianna – μια ανερχόμενη μπάσκετ αστέρι ίδια. Η μικρότερη κόρη τους, η Κάπρι, μόλις γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2019.

O Kobe θεωρείται ευρέως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του NBA όλων των εποχών, κάνοντας 18 ομάδες All Star κατά τη διάρκεια 20 χρόνων σταδιοδρομίας του με τους Lakers. Ήταν μια πρώτη επιλογή στο σχέδιο του 1996, κερδίζοντας 5 πρωταθλήματα NBA, 2 MVP Finals NBA και ήταν το πρωτάθλημα MVP το ’08.

Ο Λέικερς αποχώρησε απόλυτα και στα δύο φτερά του Κόμπε, αριθμός 8 και 24 … ο μόνος παίκτης στην ιστορία της ομάδας για να λάβει αυτή την τιμή.

Τα επιτεύγματα του Κόμπε βρίσκονται πολύ έξω από τον κόσμο του μπάσκετ. Κέρδισε ένα Όσκαρ για τη μικρού μήκους ταινία του, “Dear Basketball,”  το 2018.

Το Σάββατο, ο LeBron James πέρασε τον Κόμπε ως τρίτη θέση όλων των εποχών NBA καταλόγου βαθμολογίας. Δόθηκε φόρο τιμής στον Bron στο Instagram – την τελευταία του θέση – λέγοντας: “Στις # 2 @kingjames! Συνεχίστε να μεγαλώνετε το παιχνίδι και να γράφετε το μονοπάτι για το επόμενο.”

Σε ηλικία 34 ετών, ο Κόμπε έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ για να ξεπεράσει το σημάδι των 30.000 σημείων. Μιλώντας για την κατάθεση των σημείων, ο τύπος ήταν διαβόητος για το παιχνίδι 81 σημείων του ενάντια στους Τορόντο Raptors το 2006. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες παραστάσεις στη σύγχρονη ιστορία NBA.

Ένα άλλο σημαντικό προβάδισμα από τη μακρά καριέρα του ήταν το τελικό του παιχνίδι το 2016 εναντίον του Utah Jazz, όταν έπεσε 60 πόντους και βγήκε έξω με ένα κτύπημα για να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει.

Ήταν 41 ετών.RIP

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours