Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο όπως φαίνεται θα είναι και το τελευταίο του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ομάδας. Ο Ιταλός τεχνικός δεν φαίνεται ικανός να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα και έτσι ο… κύβος ερρίφθη:

Η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.
Τα μέλη της διοίκησης που παρείχαν εμπιστοσύνη στον Ιταλό έχουν πεισθεί ότι μόνο με μια αλλαγή στην άκρη του πάγκου θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί η κατάσταση στην ομάδα.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Τσατάλης στην ομάδα ήδη υπάρχουν διεργασίες για να λυθεί η συνεργασία της ομάδας με τον Ιταλό τεχνικό και την ίδια στιγμή προετοιμάζεται η επόμενη… ημέρα της ομάδας.

Με βάσει το ίδιο ρεπορτάζ, του Τάσου Τσατάλη, στο μυαλό των υπευθύνων υπάρχει ήδη το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και του Γκουστάβο Πογιέτ, καθώς και άλλες δύο λύσεις.

«Στα υπόψη είναι ο Πογιέτ και ο Χιμένεθ, αλλά βλέπω περισσότερο Χιμένεθ. Αυτή τη φορά αν επιστρέψει ο Μανόλο, θα έρθει με βοηθό, αυτόν που είχε στις δύο πρώτες παρουσίες του στην ομάδα, τον Χεσούς Καλντερόν», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι στην περίπτωση που τελικά η απόφαση της διοίκησης είναι και πάλι ο Χιμένεθ, θα υπάρχει ένα συγκεκριμένος όρος που θα πρέπει να συμφωνηθεί να γίνει το deal. «Γίνονται συζητήσεις και με τον Πογιέτ, αλλά αυτή την στιγμή βλέπω ότι υπάρχουν περισσότερες δυσκολίες στην επιλογή του», τόνισε και υπογράμμισε πως το ενδεχόμενο… Βλάνταν Ίβιτς είναι εξαιρετικά μικρό.

Πηγή: sportfm.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours