Εισήγηση – βόμβα για την ΑΕΚ: Μείον 10 βαθμοί, ισόβιος αποκλεισμός σε Μελισσανίδη

«Δεν θα αρκεστούμε στον ρόλο της αντιμετώπισης των αστείων κατηγοριών και της εμπλοκής της σε μία ανύπαρκτη ιστορία, αλλά θα βγούμε στην αντεπίθεση και θα καταγγελθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί στην ελληνική δικαιοσύνη», ξεκαθαρίζουν από την ΑΕΚ

Σαν να μην έφτανε το στραπάτσο από τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ δέχεται άλλο ένα χτύπημα, αυτή τη φορά εξωαγωνιστικό και το οποίο έρχεται από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Η Επιτροπή εισηγήθηκε αφαίρεση 10 βαθμών στην Ενωση και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο επικρατεί αναβρασμός με τους διοικούντες να ετοιμάζουν σφοδρή επίθεση και μάχη σε όλα τα μέτωπα για δικαίωση. Η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας εμπλέκει και τον Γιάννη Παπαδόπουλο αλλά και τον Αγγελο Δανιήλ (μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας) για ισόβιο αποκλεισμό.

Και οι τέσσερις (ΑΕΚ, Μελισσανίδης, Παπαδόπουλος, Δανιήλ) θα παραπεμφθούν στο Δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι της Ενωσης, όταν είχε βγει στο προσκήνιο η συγκεκριμένη καταγγελία που προερχόταν από ένα ανύπαρκτο σωματείο ονόματι Ενωση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας, το οποίο δεν υπάρχει σε κανένα σχετικό μητρώο, ήταν έξαλλοι.

Σημειώνεται ότι η ανώτερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί είναι το -6 και το -10 προφανώς θα προέρχεται από συνδυαστικές ποινές, αν όντως τελικά φτάσει η πρόταση στα αρμόδια όργανα κι επιβληθούν κυρώσεις. Από πλευράς ΑΕΚ τονίζεται επίσης πως είναι παντελώς αστήρικτη και δεν προκύπτει από πουθενά η εμπλοκή Μελισσανίδη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας. «Δεν θα αρκεστούμε στον ρόλο της αντιμετώπισης των αστείων κατηγοριών και της εμπλοκής της σε μία ανύπαρκτη ιστορία, αλλά θα βγούμε στην αντεπίθεση και θα καταγγελθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί στην ελληνική δικαιοσύνη», ξεκαθαρίζουν από την ΑΕΚ.

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours