Διέλυσε ο Τσιτσιπάς τον Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στους “8”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει ιστορία. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Roland Garros. Διέλυσε τον Ντιμιτρόφ κι ετοιμάζεται για Ρούμπλεφ.

Ηταν σαρωτικός σ’ ακόμα ένα παιχνίδι στο φετινό του Roland Garros. Ο Έλληνας τενίστας “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες και τον Ντιμιτρόφ (3-0) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά στο Παρίσι.

Ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε ουσιαστικά μόνο στο δεύτερο σετ, το οποίο κρίθηκε στο τάι μπρέικ, καθώς στο πρώτο και το τρίτο σετ έκανε… πάρτι, αναγκάζοντας τον Βούλγαρο τενίστα να υποταχθεί στον ρυθμό του.

Επόμενος αντίπαλος για τον Στέφανο είναι ο Ρούμπλεφ, ο οποίος νίκησε δύσκολα με 3-1 τον Φούτσκοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος είχε νικήσει τον Τσιτσιπά στον τελικό του Αμβούργου, αμέσως πριν το Roland Garros.Οι Γάλλοι βάζουν τον Στέφανο Τσιτσιπά δίπλα στον Αχιλλέα και τον Οδυσσέα για να δείξουν το μυθικό του επίτευγμα στο Roland Garros Το Roland Garros βρήκε τον νέο του ήρωα.

Με tweet το τουρνουά βάζει τον τενίστα δίπλα στον Αχιλλέα και τον Οδυσσέα για να δείξει πόσο σημαντικό είναι αυτό που πέτυχε στο Παρίσι.

Πάντως είναι αλήθεια πως έχει την μαχητικότητα του Αχιλλέα και το μυαλό του Οδυσσέα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πηγή:medlab.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours