Βαρύ πένθος για τον Κώστα Σλούκα- Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Την είδηση ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε μετά το ματς με την Εφές

Το θλιβερό νέο για τον θάνατο του πατέρα του Κώστα Σλούκα, Ιωάννη, έγινε γνωστό αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Εφές.

Μάλιστα, ο Έλληνας γκαρντ αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι και έμαθε ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή, στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Δείτε την ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας με τα συλληπητήρια προς τον διεθνή άσο:

Fenerbahçe Beko

@FBBasketbol

Kostas Sloukas’ın babası Ioannis Sloukas’ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Acı haberi Anadolu Efes maçının sonunda soyunma odasında alan oyuncumuz Kostas Sloukas’a ve ailesine taziye dileklerimizi iletiyor, kendilerine başsağlığı diliyoruz.

1,814 people are talking about this

Ανακοίνωση υπήρξε και από μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Αναστασία και στον Κώστα Σλούκα για την απώλεια  του πατέρα τους, Ιωάννη. Κουράγιο και δύναμη σε όλη την οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους“.

Olympiacos B.C.

@olympiacosbc

Όλα τα μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στον Κώστα Σλούκα, τη μητέρα του και την αδερφή του για το χαμό του αγαπημένου τους πατέρα και συζύγου, Ιωάννη. Η σκέψη μας είναι μαζί τους. Καλό ταξίδι

114 people are talking about this

About Post Author

+ There are no comments

Add yours