Η Μίνα Αρναούτη μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με την οικογένεια Παντελίδη, στα μηνύματα που δέχεται ακόμα από θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστή ενώ τόνισε πως αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

“Ήθελα να είμαι κοντά στην μητέρα μου στην Μυτιλήνη, γιατί σίγουρα θα ανησυχούσε αν ήμουν μακριά της κι εγώ νιώθω ασφάλεια κοντά της. Πριν δύο, τρεις μήνες πάλι έκανα επεμβάσεις, δεν τελειώνει αυτό, ήταν μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Έχουν ηρεμήσει κατά πολύ τα πράγματα, αλλά όχι ότι δεν λαμβάνω ακόμα μηνύματα, ειδικά από κάτι fan page του Παντελή, όπου με βρίζουν και συνεχίζουν να λένε το γνωστό, ότι λέω ψέματα και τα σχετικά.

Οι σχέσεις μου με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δεν έχουν ομαλοποιηθεί και ούτε θα γίνει κάτι στο μέλλον διότι για μένα ήταν αδικία όλο αυτό και με έχει πληγώσει. Ήταν να καταθέσω την αγωγή αλλά μας πρόλαβε ο ιός και δεν πρόλαβα να το κάνω. Με το που ανοίξουν τα δικαστήρια, θα κατατεθεί και η αγωγή.

Τέσσερα χρόνια άνεργη, δεν ρωτάει κανένας εγώ πώς ζω, αν έχω χρήματα να φύγω από την Μυτιλήνη, να πάω στην Αθήνα για εξετάσεις. Οι εξετάσεις είναι πολύ ακριβές, τα ιατρικά γενικά είναι ακριβά. Δεν έχω ασφάλεια τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι δύσκολο”, είπε η Μίνα Αρναούτη.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours