Με τα λόγια «To ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη ήταν και είναι ένα κόμμα δημοκρατικό» ξεκινά το νέο διαφημιστικό του βίντεο με τίτλο «Πράσινη Επανάσταση» ο Ανδρέας Λοβέρδος, που επίσημα μπαίνει στην μάχη της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Το σποτ που δημοσίευσε «ντύνει» μουσικά με τη μουσική της Carmina Burana, σήμα – κατατεθέν του ΠΑΣΟΚ, η επιστροφή του οποίου αποτελεί -εδώ και καιρό- εκπεφρασμένη άποψη του πρώην υπουργού.

Ο κ. Λοβέρδος θα είναι κι επίσημα αντίπαλος της Φώφης Γεννηματά στο συνέδριο που αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο. Ο ίδιος στοχεύσει σε «ένα κόμμα πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Περιμένω τις θέσεις, προτάσεις ή και ενστάσεις σας πάνω στο περιεχόμενο της πολιτικής μου διακήρυξης στο www.green-revolution.gr».

Και συνεχίζει: «Σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα για μία Πράσινη Επανάσταση. Με σεβασμό στις μεταρρυθμιστικές αξίες και τα σύμβολα του πατριωτικού κινήματος, που άλλαξε την Ελλάδα

 

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο το όνομα μας
Είναι η ιστορία μας
Είναι η ψυχή μας
Το ΠΑΣΟΚ είναι η πηγή της υπερηφάνιάς μας

Σύμβολό μας είναι ο ήλιος. Το σύμβολο του Διαφωτισμού, του φωτός, των ιδεών και των αγώνων μας. Το πράσινο είναι το χρώμα μας. Η επανάσταση είναι η αποστολή μας. Η επανάσταση είναι το καθήκον μας.

Η Πράσινη Επανάστασή μας είναι η επένδυση στο μέλλον».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours