Ο διαγωνισμός που διεξάγει μέσω Facebook ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου

Λίγες ημέρες μετά την εκλογή του και την εξασφάλιση μιας θέσης στο Ευρωκοινοβούλιο, έσπευσε να εκφράσει δημοσίως τον ενθουσιασμό του για το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, συνηθίζει να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμές απο την εμπειρία του στις Βρυξέλλες.

Τα πρώτα του βήματα στο Ευρωκοινοβούλιο μοιράστηκε, μέσω βίντεο, ο Γεωργούλης με τους χρήστες του Instagram.

Δεν περιορίστηκε μόνο στο βίντεο, αλλά στη συνέχεια ανέβασε και φωτογραφίες έξω από το κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Και σαν μην έφταναν αυτά, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε εκ νέου γενναιοδωρία στο θέμα της κοινοποίησης στιγμών της ζωής του στις Βρυξέλλες. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από μια νέα του κίνηση: Ταξίδι στις Βρυξέλλες για πέντε άτομα και ξενάγηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κληρώνει ο ευρωβουλευτής.

Ανέβασε, μάλιστα, και βίντεο στο Instagram για τον… διαγωνισμό.

Όπως αναφέρει, πρόκειται για μια δυνατότητα που δίνεται στους ευρωβουλευτές προκειμένου οι πολίτες να έρθουν σε επαφή με τον χώρο και να παρακολουθήσουν από κοντά τη λειτουργία του Κοινοβουλίου. Τα έξοδα της μεταφοράς στις Βρυξέλλες και της διαμονής στην πόλη είναι καλυμμένα, ενώ ο διαγωνισμός που διεξάγεται μέσω Facebook λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου. Το ταξίδι είναι σχεδιασμένο να γίνει από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου.

View this post on Instagram

Από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2019 θα έχω την μεγάλη χαρά να προσκαλέσω για να ταξιδέψουν 5 συμπολίτες μου στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ημερίδα που διοργανώνουμε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού, με θέμα την την Πολιτιστική Προσβασιμοτητα (Perspectives on the cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου θα σας ανακοινώσουμε τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες. (Για την συμμετοχή απαιτείται να είστε άνω των 18 ετών, να είστε κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων και να μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Διαμονή και μεταφορά σας στις Βρυξέλλες είναι καλυμμένα) Σας ευχαριστώ. Good evening everybody! From 9 to 11 October 2019 I will have the pleasure to host 5 people in Brussels, be guided and experience the European Parliament first hand. They will have the chance to attend the conference that we organize, as members of the Committee on Culture, on the topic of Cultural Accessibility (More specifically – Perspectives on cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). The only thing you have to do is leave a comment below using the #georgoulis4citizens and on the 9th of September we will announce the 5 people that will have the chance to travel to Brussels. (In order to participate you need to be over 18 years of age, holder of a travel documents, able to travel abroad. Your stay and travel expenses will be covered). Thank you. #europeanparliament #eu#euandme#georgoulisforcitizens

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on

Πηγή:protothema.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours