Κακός χαμός στα social media με τη φωτογραφία Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, η απάντηση Πέτσα

Πανικός επικρατεί στα social media με τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, όπου πήγε για ποδήλατο και φωτογραφήθηκε με 5-6 ακόμη άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας.

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτακη με αναβάτες μηχανών οι οποίοι έκαναν motocross, η οποία τραβήχτηκε στην Πάρνηθα, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Οι αναβάτες των μηχανών που «έπεσαν» πάνω στον πρωθυπουργό φωτογραφήθηκαν μαζί του, κανείς δεν φορούσε μάσκα και δεν κρατούσε αποστάσεις…

Και ποδηλατάδα και φωτογραφίσεις με τους περαστικούς για τον Μητσοτάκη στην  Πάρνηθα

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχετικά με τον θόρυβο που έχει προκληθεί για τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη αλλά και με ποδηλάτες στην Πάρνηθα, ο κ. Πέτσας διερωτήθηκε αν ο κ. Μητσοτάκης κατηγορείται «γιατί είναι ανθρώπινος» και πρόσθεσε ότι ποτέ δεν θα αρνηθεί να μιλήσει ή να φωτογραφηθεί με κάποιον.

«Ο κ. Τσίπρας ήταν στα κότερα με πούρα κι ο Μητσοτάκης στην Πάρνηθα και παίρνει ένα τσουρέκ», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ξέρετε γιατί ο Μητσοτάκης φωτογραφίζεται έτσι; Χωρίς μάσκα και χωρίς αποστάσεις, παραβιάζοντας όλες τις απαγορεύσεις που ο ίδιος ανακοίνωσε;
Ξέρετε γιατί;
Γιατί έτσι.
Γιατί μπορεί.
Γιατί γουστάρει.
Γιατί σχεδόν κανένα Μέσον δεν θα τον κράξει.
Γιατί τους έχει χρυσώσει με τα δικά μας λεφτά για να την βγάζει λάδι.
Γιατί οι εισαγγελικές παρεμβάσεις για την μη τήρηση των μέτρων γίνονται μόνο για τον Τσίπρα, τον Κουτσούμπα και τον Βαρουφάκη. Ποτέ γι’αυτόν. Που όλως τυχαίως είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Και θα έπρεπε να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα.
Δεν το δίνει.
Γιατί μπορεί.
Γιατί έτσι.

Η φωτογραφία είναι χτεσινή το επιβεβαιώνει και ο Πετσας. Κλεμμένο από τον τοίχο του

Constantinos Tachtsidis
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

About Post Author

+ There are no comments

Add yours