Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο υπουργικό συμβούλιο μετά τον μίνι ανασχηματισμό που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Όλα τα ονόματα.

Σε «λειτουργικές βελτιώσεις στο κυβερνητικό σχήμα» -όπως ονόμασε τον μίνι ανασχηματισμό– προχώρησε την Τρίτη η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας πέρα από τις αναβαθμίσεις υφυπουργών στο κυβερνητικό σχήμα μπαίνουν και νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Τσακλόγλου αναλαμβάνει υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιος για θέματα κοινωνικής ασφάλισης.

Η Ζωή Ράπτη , βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών αναλαμβάνει υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας.

Ο Νικόλαος Ταγαράς, βουλευτής Κορινθίας αναλαμβάνει υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιος για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Σημειώνεται πώς ο Πρωθυπουργός αποφάσισε επίσης την αναβάθμιση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική και την αναβάθμιση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

You May Also Like: