Αγωνία στο Μαξίμου για την αντίδραση του Αδωνι μετά τον υποβιβασμό

Για την απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη στο άδειασμα που του έκανε ο πρωθυπουργός στον ανασχηματισμό, αγωνιούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να αναβαθμίσει τον Νίκο Παπαθανάση, δίνοντας του το βασικό χαρτοφυλάκιο των επενδύσεων, προφανώς και έχει οδηγήσει στα άκρα τον Αδωνι Γεωργιάδη .

Και όχι μόνο αυτό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε την κυβέρνηση και αρμόδια υφυπουργό για την ψυχική υγεία , την στιγμή που ο αντιπρόεδρος του κόμματος του έκανε πλάκα με το γεγονός ότι η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελενα Ακρίτα ανέφερε δημόσια ότι είναι καταθλιπτική.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Αντ. Σαμαρά περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να επιφέρει ένα καίριο χτύπημα στην κυβέρνηση.

Οι συνομιλητές του βάζουν μάλιστα στοίχημα ότι ο υπουργός με αφορμή τα ελληνοτουρκικά και την Χάγη δεν θα διστάσει να διαφοροποιηθεί δημοσίως τραβώντας την δική του κόκκινη γραμμή . Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι στο πλευρό του έχει και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, ο οποίος και αυτός εμφανίζετε δυσαρεστημένος από την αντιμετώπιση που του επιφυλάσσει το Μέγαρο Μαξίμου.

Λέγεται μάλιστα, ότι στο εσωτερικό της ΝΔ έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις για τα εθνικά θέματα και οι αντιδράσεις είναι πολλές και έντονες. Αν μάλιστα σε αυτή την ιστορία συμπεριλάβει κανείς και τον Αντ. Σαμαρά, όλα δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός με την επιστροφή του από τις καλοκαιρινές διακοπές, θα βρεθεί μπροστά σε μια κατάσταση που κανείς δεν ξέρει που θα τον βγάλει.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours