Ως χριστουγεννιάτικο δώρο έχει κατηγοροποιήσει το σεξ νεαρή Βρετανίδα, η οποία συνευρίσκεται με τον αρραβωνιαστικό της μόνο… κάθε 25η Δεκεμβρίου!

Η 23χρονη Τζεν Στέφενς από το Μάντσεστερ πιστεύει, μάλιστα, ότι ο 24χρονος σύντροφός της Ρομπ Γόλκερ την εκτιμά όλο και περισσότερο χάρη σε αυτήν τη στάση της. «Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά λειτουργεί για εμάς. Το γεγονός ότι κρατάμε το σεξ για τα Χριστούγεννα μας έχει κάνει πιο δυνατούς ως ζευγάρι και θέλουμε ο ένας τον άλλον ακόμα πιο πολύ. Είμαστε χαρούμενοι μόνο με φιλιά και αγκαλιές την υπόλοιπη χρονιά», δηλώνει χαρακτηριστικά στη «Sun».

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι η βοηθός πωλήσεων και ο μαθητευόμενος μηχανικός υπολογιστών έχουν αποκτήσει και παιδί με αυτό το σύστημα! Η τριών μηνών Αραμπέλα τους «συνελήφθη» ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2019. «Είναι η καλύτερη ημέρα του χρόνου, οπότε γιατί να μην την κάνουμε καλύτερη; Δεν περιμένω από τους άλλους να καταλάβουν τους κανόνες μας. Κάνουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο και δεν με νοιάζει τη σκέφτονται οι άλλοι», τονίζει η Τζεν, η οποία φαίνεται ότι ανήκει σε μια γενιά που δεν είναι υπέρ της… συχνότητας στο σεξ.

Το ζευγάρι είναι γονείς στην τριών μηνών μικρούλα Αραμπέλα, που συνελήφθη πέρσι τα Χριστούγεννα του 2019.

«Η σχέση μας είναι δυνατότερη για τον ετήσιο όρκο μας και δεν θα το κάνουμε με κανέναν άλλον τρόπο» λέει η νεαρή Βρετανίδα.

Για την 24χρονη Τζεν το να κάνει σεξ με τον σύντροφό της στις 25 Δεκέμβρη είναι το υπέρτατο χριστουγεννιάτικο δώρο.

«Η 25η Δεκέμβρη έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς κι έτσι αποφασίσαμε να την κάνουμε μια υπερ-σπέσιαλ μέρα» αναφέρει η όμορφη κοπέλα.

«Γνωριστήκαμε τα Χριστούγεννα του 2017 σε ένα φιλικό πάρτι. Σπούδαζε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ κι έμεινε στην πόλη για τις γιορτές» θυμάται η Τζεν.

Μετά την τυχαία γνωριμία, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει ραντεβού, αλλά το πήγαιναν αργά γιατί και οι δυο τους είχαν άσχημες εμπειρίες από προηγούμενες σχέσεις τους.

Στη συνέχεια ο Ρομπ έφυγε για το Λος Άντζελες σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών κι επέστρεψε τα Χριστούγεννα του 2018, οπότε έκαναν σεξ για πρώτη φορά.

«Ήταν σαν να το είχαμε κάνει ένα εκατομμύριο φορές πριν. Περάσαμε τόσο πολύ χρόνο μιλώντας, συζητώντας τα πάντα, από το σεξ μέχρι το αγαπημένο μας φαγητό» περιγράφει η Τζεν.

«Είπα στον Ρομπ ότι θα πρέπει να τηρήσουμε μια σεξουαλική απαγόρευση μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα, γιατί είχε δουλέψει τόσο καλά για εμάς την προηγούμενη χρονιά. Και ειλικρινά δεν σοκαρίστηκε που το άκουσε. Είχαμε ήδη αρραβωνιαστεί οπότε ήξερε ότι ήμουν πιστή και ξέραμε ότι έτσι τα Χριστούγεννα θα γίνουν υπερ-σπέσιαλ» τονίζει η νεαρή κοπέλα.

«Όταν γεννήθηκε η Αραμπέλα, την ερωτευτήκαμε και οι δυο μας αμέσως και θέλουμε να της κάνουμε σύντομα κι ένα αδερφάκι. Τώρα έχω το άγχος να ξανασυλλάβω κι αυτά τα Χριστούγεννα» λέει η 24χρονη μαμά.

«Δεν μπορώ να περιμένω για τη μέρα των Χριστουγέννων και ξέρω ότι και ο Ρομπ είναι το ίδιο ενθουσιασμένος. Ελπίζω να μου πει τα “κάλαντα” και να κάνω άλλο ένα μωρό» τονίζει η νεαρή γυναίκα από το Μάντσεστερ.

Δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στον βρετανικό «Guardian», το 40% των ανθρώπων που είναι 18-24 ετών στη Μεγάλη Βρετανία δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ, ενώ το 6% κάνει σεξ λιγότερο από μία φορά τον χρόνο!

Δείτε φωτογραφίες:

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours