Τα τελευταία μήνύματα της 30χρονης Μέγκι με τον σύζυγό της πριν πέσει με το αυτοκίνητό της στη χαράδρα.

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας για τον θάνατο της 30χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. H γυναίκα έχασε τη ζωή της το απόγευμα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε χαράδρα ανάμεσα σε Κάλανο και Κομπηγάδι Αχαΐας.

Όπως επιβεβαιώνουν αστυνομικές πηγές στο thebest.gr η υπόθεση φαίνεται να έχει πάρει νέα τροπή. Η γυναίκα φέρεται σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα της αστυνομικής έρευνας, να έπεσε με το αυτοκίνητό της στη χαράδρα προκειμένου να θέσει τέλος στο ζωή της, όπως προκύπτει από τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε στο κινητό του συζύγου της, το απόγευμα του Σαββάτου.

«Τώρα πεθαίνω», «Εγώ τελείωσα… Δεν αντέχω άλλο… Να προσέχεις τα παιδιά» φέρεται να του έγραφε σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος εναγωνίως ο σύζυγος προσπάθησε να την αποτρέψει: «Σε παρακαλώ, σκέψου τα παιδιά μας. Γύρνα πίσω…». Φαίνεται ότι ο σύζυγος δεν κατάφερε να την μεταπείσει. Λίγο αργότερα διερχόμενοι οδηγοί, που είδαν την πτώση του οχήματος προς τον θάνατο, ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Επιτόπου κατέφθασε ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ, η οποία πραγματοποίησε κατάβαση στη χαράδρα και ανέσυρε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Τα μηνύματα που αντηλλάγησαν και η ψυχολογική κατάσταση της 30χρονης μητέρας, όπως είναι ευνόητο, ανατρέπουν τον αρχικό χαρακτηρισμό του τραγικού συμβάντος.

Ήδη οι αστυνομικές αρχές αξιοποιούν και αναλύουν ότι τα διαθέσιμα στοιχεία, ώστε αποφανθούν και επισήμως για την τραγική υπόθεση.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours