Μπορεί η διοίκηση των φυλακών να έκανε δεκτό το αίτημά του για ειδική διατροφή, κατόπιν εντολής γιατρών, λόγω προβλήματος υγείας που έχει, αλλά και να του επέτρεψε να παρακολουθεί συνδρομητικό κανάλι, όμως πλέον οι απαιτήσεις του ξεφεύγουν από κάθε λογική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του nantiareport.gr, ο Μένιος Φουρθιώτης απαίτησε από τη διεύθυνση των φυλακών να μπαίνει ο κομμωτής του προκειμένου να περιποιείται την περούκα που φοράει. Θέλει επί της ουσίας να μετατρέψει το κελί του σε κομμωτήριο, ένα αίτημα που όμως δεν έγινε δεκτό από το συμβούλιο των φυλακών, που συνεδρίασε.

Νομίμως η διευθύντρια των φυλακών, δικαστικός λειτουργός και κοινωνική λειτουργός απέρριψαν το αίτημά του, διότι απλώς δεν προβλέπεται να ζητάει κάθε κρατούμενος ειδικό κομμωτή να μπαίνει στη φυλακή για να τον περιποιείται.

Μπορεί, στο πλαίσιο του σωφρονιστικού κανονισμού να αιτήθηκε και να πήρε συνδρομητικό κανάλι (άλλωστε τουλάχιστον 400 κρατούμενοι στον Κορυδαλλό έχουν την ευκαιρία να βλέπουν συνδρομητικά κανάλια).

Όμως, πλέον οι απαιτήσεις του ξεφεύγουν από κάθε λογική. Σύμφωνα με δημοσίευμα του nantiareport.gr, ο Μένιος Φουρθιώτης απαίτησε από τη διεύθυνση των φυλακών να μπαίνει ο… κομμωτής του προκειμένου να περιποιείται την περούκα που φοράει. Θέλει επί της ουσίας να μετατρέψει το κελί του σε… κομμωτήριο, ένα αίτημα που όμως δεν έγινε δεκτό από το συμβούλιο των φυλακών που συνεδρίασε.

Κατέθεσε μήνυση

Το απίστευτο, άκρως εξωφρενικό ωστόσο ήταν ότι ο Μένιος Φουρθιώτης δεν στάθηκε εκεί. Μόλις έμαθε ότι δεν γίνεται δεκτό το αίτημά του για τον κουρέα της περούκας του, κατέθεσε μήνυση κατά των μελών του συμβουλίου των φυλακών.

Εξωφρενικό ήταν, επίσης, ότι περιπολικό και αστυνομικοί (την ώρα που το έγκλημα έχει χτυπήσει κόκκινο) αναζητούσαν τους υπαλλήλους για να τους… συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και γιατί απέρριψαν το αίτημα του κ. Φουρθιώτη.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως πάντως ο κρατούμενος πρώην τηλεπαρουσιαστής απέσυρε τη μήνυσή του και επήλθε ηρεμία.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει να απαιτεί συνεχώς και βεβαίως να ζητά (όπως και δικαιούται) να αποφυλακιστεί, αν και το δικαστήριο έχει ήδη απορρίψει το αίτημά του.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours