Και τρίτος νεκρός από τον κορωνοϊό, στη Ζάκυνθο

67χρονος o τρίτος νεκρός στη χώρα από κορωνοϊό

Τρίτος νεκρός από τον κορωνoϊό στη χώρα μας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 67 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου διασωληνωμένος.

Ο 67χρονος είχε εισαχθεί την Πέμπτη στο νοσοκομείο Ζακύνθου με βαριά συμπτώματα και νοσηλευόταν στην ειδική μονάδα απομόνωσης διασωληνωμένος. Εστάλη δείγμα  στο Ινστιτούτο Παστέρ και την Παρασκευή που βγήκαν τα αποτελέσματα διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός.

Νωρίτερα έγινε γνωστός ο θάνατος ηλικιωμένου  ο οποίος κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 92 ετών, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό την Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι νοσηλεύονται ακόμα δύο συγγενείς του 92χρονου, επίσης φορείς του κορωνοϊού.

Ο 92χρονος είχε καταγωγή από την Δαμασκηνιά Βοϊου. Αρχικά βγήκε θετικός στον κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καστοριάς και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας.

Ο πρώτος νεκρός από κορωνοϊό στη χώρα ήταν ο 66χρονος Περιφερειακός Σύμβουλος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης ο οποίος νοσηλευόταν διασωνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ο 66χρονος που νοσηλεύοταν στο νοσοκομείο του Ρίου από τις 2 Μαρτίου οπότε και είχε διαγνωστεί με τον ιό δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 3:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πριν από δύο ημέρες είχε ανακοινωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του 66χρονου είχε επιβαρυνθεί σημαντικά και τότε χαρακτηριζόταν κρίσιμη η κατάστασή του.

Ο 66χρονος εκπαιδευτικός είχε διαγνωστεί θετικός μετά από ταξίδι στο Ισραήλ -ενα ταξίδι που είχε ως αποτέλεσμα έναν πληθυσμό 56 ατόμων θετικών στον κορωνοιό και την πρώτη μεγάλη δέσμη μέτρων στη Δυτική Ελλάδα.

Πηγή:thebest.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours