Χειροπέδες σε ένα ηγετικό στέλεχος και ένα μέλος σπείρας κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, πέρασαν στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 25χρονους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων, αλλά και 21χρονου αλλοδαπού συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για Εγκληματική συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, το 25χρονο μέλος του κυκλώματος εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα στο ΚΤΕΛ Μακεδονία και συνελήφθη, καθώς σε έλεγχο που του έγινε, αλλά και σε έρευνα του ταξιδιωτικού του σάκου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 5 κιλά και 83 γραμμάρια ηρωίνης συσκευασμένα σε (10) δέματα και
• κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος άντρας, είχε αναλάβει το ρόλο της παραλαβής ποσοτήτων ηρωίνης από την Αθήνα, τη μεταφορά και την περαιτέρω διακίνησή τους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για την υπόθεση, αργότερα την ίδια ημέρα, στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε και συνελήφθη το ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής συμμορίας, ο οποίος διέμενε προσωρινά σε οικία της περιοχής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

narkwtika.jpg

Πηγή:thestival.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours