Την υπεράσπιση του Ερρίκου Πετιλόν, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην απόπειρα ληστείας μιας γυναίκας στη Βασίλισσης Σοφίας, ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε. Ο παρουσιαστής, μαζί με ένα ακόμη άτομο, κινούνταν με μηχανή στον κεντρικό δρόμο της Αθήνας και φέρονται να επιχείρησαν να κλέψουν την τσάντα μιας γυναίκας που εκείνη την ώρα περπατούσε αμέριμνη στην περιοχή.

Γύρω ο κόσμος άρχισε να φωνάζει, προσπάθησε να τους σταματήσει και ταυτόχρονα έσπευσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως κι εκεί διαπιστώθηκε, προς έκπληξη των αστυνομικών, ότι οδηγός της μηχανής ήταν ο γνωστός παρουσιαστής- ηθοποιός.

Ο Πετιλόν υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες στην ελληνική σόου μπίζνες. Στο παρελθόν συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι μεν και οι δεν», «Μαρία η άσχημη», αλλά και σε εκπομπές, μεταξύ αυτών το «Μεταξύ μας» το 1996 στο Mega και το «Super Star» το 2002 στο Star. Τον Μάρτιο του 2008 έγινε θέμα στο δελτίο ειδήσεων, όταν η Αστυνομία τον συνέλαβε με ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα υγείας. Σε συνέντευξή του είχε παραδεχτεί πως στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε 11 κέντρα απεξάρτησης και επισκεπτόταν ψυχιάτρους, μέχρι που διαγνώστηκε από το Κέντρο Έρευνας Ανθρωπίνων Συμπεριφορών πως έπασχε από χρόνια διπολική διαταραχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του γνωστού τηλεπαρουσιαστή και πολύ επιτυχημένου κατά το παρελθόν επιχειρηματία Ερρίκου Πετιλόν για την κατηγορία, την οποία αντιμετωπίζει».

Αθήνα, 2/8/2019

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours